6
december

#romanmoetblijven

Al 8 jaar in Nederland en nu moet Roman terug naar Armenië. Hij heeft in Nederland zijn puberjaren doorgebracht, zich ontwikkelt tot jongvolwassene. Deze 8 jaar waren cruciaal voor zijn ontwikkeling in de Nederlandse maatschappij. Roman doet op dit moment een HBO opleiding op de Hogeschool van Amsterdam en is bezig om een hele goede programmeur te worden. Roman heeft bijvoorbeeld voor JamesPro een app ontwikkeld! Hij verdient een toekomst in Nederland en jij kunt hem daar bij helpen!

Roman moet binnen twee weken 200 (of meer) brieven ingeleverd hebben bij zijn advocaat. Jij kunt hem helpen door op de link hieronder te klikken! In deze brief laat jij weten waarom Roman moet blijven, waarom hij in de Nederlandse maatschappij hoort!

http://www.romanmoetblijven.nl

 

Dit is Roman

Dit is roman, romanmoetblijven

Als ik mij nu bedenk dat ik straks word teruggestuurd naar Armenië, na alles wat ik hier heb opgebouwd! Mijn normen en waarden, mijn identiteit, allemaal ontwikkelt in deze samenleving. Een samenleving met verschillende culturen, met allemaal dezelfde rechten en plichten. Het enige wat ik vraag: Pak mij mijn thuis niet af!

Mijn leven is hier in Nederland, op school, op mijn werk en met mijn vrienden. Help mij alsjeblieft door mee te doen aan deze petitie. Iedereen verdient een mooie toekomst, zolang je er zelf hard voor werkt.

HELP ROMAN NU!

 

Waarom de Reclamestal vindt dat Roman moet blijven!

Roman werkt naast zijn studie aan de Hogeschool van Amsterdam één dag bij ons in de stal. Hij werkt die dag voor JamesPro, een planning en calculatie programma voor o.a. signbedrijven. Voor JamesPro heeft hij de mobile app ontwikkeld, deels ontworpen en geprogrammeerd. Voor ons is hij een grote aanwinst! Wij zijn overtuigd van zijn bijdrage aan Nederland.

Nederland geeft aan een groot tekort aan ict’ers en softwareontwikkelaars te hebben tot 2020, op 4 december schreef de volkskrant dit artikel: ‘Vooral tekort aan ict’ers, fysio en ingenieurs’. Roman is een programmeur in opleiding en is een hele goede. Nu wil Nederland Roman wegsturen! Dit kan niet vinden wij van de Reclamestal. Roman moet blijven, niet alleen omdat hij een retegoede programmeur is, maar ook omdat hij hier is opgegroeid. De meest cruciale jaren van zijn leven heeft in Nederland doorgebracht, hij heeft zich ontwikkeld als een Nederlander met onze normen en waarden, met onze en dus ook zijn gewoontes!

 

 

Auteur

Door Roman Haroyan

Tags

Schrijf je in voor de TODD nieuwsbrief! Ontvang elke maand het laatste nieuws en blogsrechtstreeks #uitdestal in je inbox.