Regelteef Yvonne

20
juli

Bye grachtenpand, hello reclamestal!

Bye grachtenpand, hello reclamestal!

Yvonne & Suus Waar kom ik vandaan? Goede reclame hoeft echt niet uit een grachtenpand te komen is het motto van TODD. Maar deze nieuwe projectmanager van TODD toevallig wel! Na jaren pendelen (lees: filerijden) van Nijkerk naar Amsterdam vond dit provinciaaltje het mooi geweest. Een reclamebureau in een grachtenpand, daarvan zijn er zo veel. […]

Auteur

TODD Reclamestal

Tags

Wij kunnen bijna op alles wel een sticker/folie plakken, van keukens tot vliegtuigen. Tijdelijke folie Zo zijn er folies die voor tijdelijke toepassingen zijn, dit zijn folies met een verwijderbare lijm laag deze zijn makkelijk te verwijderen van het oppervlak waar deze op geplakt is. Deze folie wordt vaak voor acties en promoties gebruikt. Deze […]

Door ontwikkelingen binnen de formule van Sport 2000 is de franchisenemer tot de conclusie gekomen om onder een andere naam verder te gaan. Hierbij horen ook een nieuwe identiteit, huisstijl, gevelreclame én interieur in de winkel. Maar waar begin je dan?

Onze Eef is specialist als het om bedrijfskleding gaat. In deze blogpost vertelt Eef op haar eigen wijze hoe jij je bedrijfskleding het beste kunt behandelen zodat je er langer plezier van hebt.

Elk bedrijf is op zoek naar zoveel mogelijk positieve contactmomenten met (potentiele) klanten. Elk contactmoment is er één en kun je benutten om jouw product of dienst verder onder de aandacht te brengen.

TODD Reclamestal levert nu ook bedrijfskleding met logo’s en andere huisstijl elementen. Van polo’s tot schoenen en van jassen tot teamkleding.