Guus nieuwe designer

20
februari

1. Wat inspireert Guus? Goede verhalen. Ik ben designer bij TODD Reclamestal en houd mij bezig met toffe concepten bedenken en awesome designs maken. Goed design begint altijd met een goed verhaal en ik zie design als een van de mooiste manieren van verhalen vertellen, omdat je met design verhalen visueel en nog aantrekkelijker kan […]

Auteur

Guus Weustenraad

Tags

Hoe dan ook, het lijkt alsof deze grote, roodharige, overmoedige Amerikaan krijgt wat hij wil. Hoe krankzinnig zijn ondenkbare plan ook leek, op 20 januari 2017 werd zijn BHAG – president worden van de Verenigde Staten – realiteit. BHAG wat? Big Hairy Audacious Goal, een concept beschreven door James Collins en Jerry Porras in hun […]

Family First Krijg jij geen genoeg van die schattige babykiekjes en ontelbare food foto’s van je familie en vrienden? Wel met een acovado in beeld natuurlijk… #hipster. Facebook zal dit soort posts extra gaan waarderen. Op foto’s en video’s van familie vindt een interactie plaats, doordat er op elkaar wordt gereageerd. Dit zal de toekomst […]

Terugblik 2017 was een jaar van groeien en pionieren, iets waar iedere ondernemer zich waarschijnlijk in herkend. In mijn blog van 5 januari 2017 introduceerde ik onze groeigoeroe Kees Antens. Hij fungeerde als rode draad door het groeiproces waar we doorheen moesten het afgelopen jaar. Samen met trouwe collega Peter Mol zetten we de rocks voor 2017; […]

De afgelopen twee jaar ben ik dus werkzaam geweest voor James Pro. Dit is een planning en calculatie tool voor het MKB, in het bijzonder voor de reclamebranche. Als accountant was ik verantwoordelijk voor het klantcontact, in Amersfoort, maar ook reed ik overal naar toe om demonstraties te geven. Hier geef ik een demo van […]

Mijn sollicitatieproces bij de Reclamestal bestond uit een aantal verschillende opdrachten. Hierdoor kwam ik vaak langs in de stal. Elke keer dat ik er weer kwam verbaasde ik mij over de toffe opdrachten die ze weer aangenomen hadden en de manier waarop het #TODDteam hier mee om was gegaan. Met sterke concepten, vernieuwende ideeën en […]

Ik beken: ik wilde graag stage lopen in zo’n mooi grachtenpand… Vroeger had ik iets heel anders voor ogen. Ik wilde een ontwerper worden in zo’n mooi grachtenpand. Mijn eerste stage was ook in een grachtenpand. Hier heb ik gewerkt voor de mooiste en grootste bedrijven. Toch viel de cultuur die daar heerste mij een […]