TODD sign team Amersfoort

15
november

Nieuw in
Amersfoort?
Kom kennismaken!

Alweer een maand in de stal. Sommige klanten zullen misschien denken: ‘Huh? Die Janita hebben we toch al wel eens gezien in de stal en als salestijger in TODD the movie?’ Klopt! Drie jaar geleden ben ik aan de slag gegaan bij TODD, maar de afgelopen twee jaar ben ik werkzaam geweest bij TODD’s ‘kindje’, James PRO. Nu ben ik weer terug op stal als projectmanager en vertel ik je graag hoe het is om weer terug te zijn!

De afgelopen twee jaar ben ik dus werkzaam geweest voor James Pro. Dit is een planning en calculatie tool voor het MKB, in het bijzonder voor de reclamebranche. Als accountant was ik verantwoordelijk voor het klantcontact, in Amersfoort, maar ook reed ik overal naar toe om demonstraties te geven.

Demo geven voor James ProHier geef ik een demo van James Pro aan NL signing

Van Dokkum tot Heerlen en alles wat er tussen in zit. Super tof maar, na twee jaar miste ik alle leuke, lieve collega’s en de leuke klanten in o.a. Nijkerk en Amersfoort en daarom heb ik besloten dat ik weer terug wilde naar de Reclamestal en dat is gelukt!

Aangenaam, Janita, projectmanager van de productie!

projectmanager TODD siging amersfoort

Waarom weer terug in de stal?

Twee jaar geleden vond ik het ontzettend leuk en spannend om aan de slag te gaan bij James PRO, een jong bedrijf waar een hoop potentie in zit. In die twee jaar ben ik in elke provincie geweest, is mijn topografie enorm vergroot (weten jullie waar Koudum, Dinxperloo en Warmenhuizen liggen? Ik ondertussen wel!) en heb ik denk ik de meeste reclamebureaus en signbedrijven van binnen gezien.

Onwijs toffe concepten en projecten, ik dacht: dat wil ik ook weer! Vliegtuigen bestickeren, complete wagenparkbeletteringen waarbij 100+ auto’s werden bestickerd, gevelreclames maken midden in de stad en interieurs restylen. En als ik dan iets wil, wil ik gelijk alles en het liefst tegelijk.

Super projecten voor veel verschillende klanten!

Bij TODD had ik al wel laten merken dat ik graag weer terug zou willen. Bij toeval kwam er een plek vrij en ging ik graag deze uitdaging aan. Direct een had ik een super project te pakken, namelijk de trailer belettering van Duke Design, maar ook heel veel andere projecten voor veel verschillende klanten.

Een nieuw bedrijfspand in Amersfoort?

Ik ben weer nieuw in Amersfoort, en daarom vind ik het leuk om kennis te maken met nieuwe mensen in Amersfoort. Onlangs een bedrijfspand gekocht of gehuurd in Amersfoort en ben je toe aan een frisse uitstraling aan de gevel / in je pand / op je auto? Onze beletterhelden zijn altijd in voor een nieuwe uitdaging!

Bij TODD kun je kwaliteit verwachten en wordt er met een kritische en creatieve blik gekeken naar de ontwerpen.

Een aantal signprojecten voor bedrijven in Amersfoort:

Neon reclame AmersfoortNeon verlichting voor FlowFabric Amersfoort

Amersfoort Art lichtreclameGevelreclame en lichtreclame voor Amersfoort Art

Printerieur Fotobehang AmersfoortPrinterieur/fotobehang voor UD Autoparts Amersfoort

Autobelettering/carwrap voor De Reclamestal in Amersfoort
Amersfoort siging raambeletteringRaambelettering FlowFabric Amersfoort

Amersfoort bewegwijzering signingSigning en bewegwijzering FlowFabric Amersfoort

Nieuwsgierig geworden? We willen je graag leren kennen. Neem eens contact op voor een kennismaking!

Bel de TODDline: 033 25 38 143
Stuur een e-mail: todd@todd.nl
Volg ons op Facebook / Instagram / Linkedin / YouTube

Schrijf je in voor de TODD nieuwsbrief! Ontvang elke maand het laatste nieuws en blogsrechtstreeks #uitdestal in je inbox.