BLOG-Anouk-eerstemaand-header

8
november

Nieuw in de stal: from freaking art school!

Hallo, ik zal mezelf in het kort even voorstellen. Ik ben Anouk, net afgestudeerd als Grafisch Vormgever aan de Hogeschool van de Kunsten in Utrecht en al een maand lang ontwerper binnen het TODDteam.

Mijn sollicitatieproces bij de Reclamestal bestond uit een aantal verschillende opdrachten. Hierdoor kwam ik vaak langs in de stal. Elke keer dat ik er weer kwam verbaasde ik mij over de toffe opdrachten die ze weer aangenomen hadden en de manier waarop het #TODDteam hier mee om was gegaan. Met sterke concepten, vernieuwende ideeën en heel veel lef. Een jong en bruisend team met enorm veel energie en passie voor het vak.

Een hecht team

Inmiddels maak ik al een maand deel uit van het TODDteam, en verbaas ik mij nog elke dag! Ik geniet van de gezelligheid en de sfeer die er heerst in de reclamestal. Echt een team, of hoe Richard dat zelf vaak zegt: een familie. En zo voelt het ook! Iedereen helpt elkaar om samen tot het beste eindresultaat te komen, en dat werkt super! 

Toffe carwraps, logo’s en verschillende signing

logo chef on the road

In mijn eerste prille maand mocht ik overal al bij zijn en in meedenken. Meteen al kreeg ik veel vertrouwen en heb ik mezelf helemaal uitgelaten op toffe carwraps, logo’s, signing en nog veel meerVanuit het team wordt aangemoedigd om echt mee te denken met de klant, en verder te denken dan gebaande paden. Dat heeft uitgemond in een aantal projecten waar ik heel trots op ben!

Een toffe TODD carwrap

TODD carwrap printen

Mijn eerste carwrap wordt op het moment dat ik dit schrijf geprint. Dit is een wrap voor de bedrijfswagens van de reclamestal zelf! Super spannend en ik ben heel benieuwd naar het resultaat.

Ik denk dat dit wel het hoogtepunt van mijn eerste maand is. Houd de social goed in de gaten voor het eindresultaat want, die zullen daar vanzelf verschijnen! Volg ons op Facebook / Instagram / Linkedin / YouTube

TODD stickers voor op de bus

Ik zie een leuke toekomst tegemoet in de reclamestal! Één waarbij alles net even iets anders is. Ééntje met veel lef, vernieuwing en natuurlijk gezelligheid!

Wil jij graag een team dat met je meedenkt en de tofste ontwerpen voor je maakt? Neem dan contact met ons op!

Bel de TODDline: 033 25 38 143
Stuur een e-mail: todd@todd.nl

Auteur

Door Anouk van de Grootevheen

Schrijf je in voor de TODD nieuwsbrief! Ontvang elke maand het laatste nieuws en blogsrechtstreeks #uitdestal in je inbox.