Nieuwe sign afdeling manager Gijs

13
maart

Nog mooiere
projecten produceren en opleveren

We hebben niet 1, niet 2, niet 3 maar wel 4 nieuwe #TODDlers in de stal! We stellen ze aan je voor door middel van 5 vragen die ze moesten beantwoorden. Elke week een nieuwe TODDler! Deze week onze nieuwe afdelingsmanager sign, Gijs. Welkom Gijs!

1. Wat inspireert Gijs?

“Winkelen”. Nou ja winkelen… Niet zelf op jacht naar nieuwe kleding, maar met mijn gezin, lekker rond struinen door de stad, kijken naar gevels en gevelreclame. Van lichtbakken en doorsteek lichtbakken tot doosletters en NEON. Hoe zien winkels er van binnen uit, airtex wanden, inframe doeken. Sfeer proeven en ideeën op doen. Winkels/pop-up stores vind ik super tof om te ontleden.

Gijs gevelreclame

2. Wat zijn jouw superkrachten en hoe ga jij hiermee de reclamestal rocken?

Ik hoop met mijn ervaring een stukje te kunnen toevoegen aan bestaand proces. Deze staat al als een huis, maar er valt nog wel wat te winnen. Optimaliseren van de werkflow en nog mooiere projecten produceren en opleveren. 

3. Waar kunnen we je ‘s nachts voor wakker maken?

Niet! Haha, een mens met toch kunnen opladen. 🙂

4. Van wie ben jij een groot fan? En waarom?

Jari Litmanen. Ik ben een voetballiefhebber en er was een tijd dat Ajax goed presteerde. In de midden jaren 90 ben ik fan geworden van 1 persoon, door zijn manier van doen. Stoïcijns en een niet lulllen maar poetsen mentaliteit.

5. Wie ben jij als je niet in de stal bent? (Agenda hedonist? Professional bokser? Kelderklasse voetballer?)

 

Gijs gif

In de avonduren probeer ik mijn conditie nog wat op peil te houden in de sportschool, al hoewel dat er vaak bij in schiet.
Ook ben ik lid van het bestuur van een “kleine” voetbalvereniging, genaamd VV Hulshorst. Daar kun je mij op de zaterdagen vinden, af en toe nog op het veld bij de “oudjes”, maar vaak langs de lijn bij het eerste elftal.
Op de zondagen doe ik graag wat met mijn gezin, vrouw en dochter van bijna 7. “Winkelen” bijvoorbeeld.

Auteur

Door Gijs Wiesenekker

Schrijf je in voor de TODD nieuwsbrief! Ontvang elke maand het laatste nieuws en blogsrechtstreeks #uitdestal in je inbox.