Studio projectmanager Martine

27
februari

Het hele team naar de juiste deadline te loodsen

We hebben niet 1, niet 2, niet 3 maar wel 4 nieuwe #TODDlers in de stal! We stellen ze aan je voor door middel van 5 vragen die ze moesten beantwoorden. Elke week een nieuwe TODDler! Deze week onze nieuwe studio projectmanager, Martine. Welkom Martine!

1. Wat inspireert Martine?

De meeste inspiratie komt van mensen, in mijn directe omgeving of juist vreemden op straat. Ik vind het fascinerend en inspirerend hoe iedereen zijn eigen ritme en routine heeft en dat we daar allemaal zo anders mee omgaan, met dezelfde 24 uur die we elke dag krijgen. Ook als projectmanager krijg ik door mijn collega’s dagelijks weer nieuwe ideeën om de dag nog beter te maken.

2. Wat zijn jouw superkrachten en hoe ga jij hiermee de reclamestal rocken?

Mijn superkrachten zijn het maken van lijstjes, een torenhoge berg energie, Disney karaoke en een gezonde dosis optimisme. In de Reclamestal ben ik als projectmanager elke dag bezig om het hele team naar de juiste deadline te loodsen, daar komt optimisme en overzicht zeker bij van pas. Daarnaast komt in een divers team als dat van de Reclamestal mijn ‘approximate knowledge of many things’ altijd van pas…

3. Waar kunnen we je ’s nachts voor wakker maken?

Als ik eerlijk ben, ik slaap liever door. Maar als het dan toch moet helpt het wel als je een goede kop koffie bij je hebt! Verder offer ik graag wat uren slaap op voor een nacht zeilen op zee, mooie vakantiebestemmingen, uitgebreid koken met vrienden, akoestische concerten, een goed boek of mooie fotografie.

4. Van wie ben jij een groot fan? En waarom?

Er zijn veel mensen waar ik fan van ben, allemaal om hun eigen kunst of vakmanschap. Maar wat ik in iedereen kan waarderen, en waar ik echt fan van ben, zijn mensen die helemaal zichzelf durven zijn. Ik ben fan van mensen die durven kiezen voor datgene waar ze echt blij van worden en zich niet zo druk maken over ‘normaal’ en ‘hoe het hoort’.

5. Welk drankje ben je?

Een glas rode wijn. Niet heel opvallend, maar combineert prima met goed gezelschap en een lekkere maaltijd.

 

 

Bel de TODDline: 033 25 38 143
Stuur een e-mail: todd@todd.nl
Volg ons op Facebook / Instagram / Linkedin / YouTube

Auteur

Door Martine van Iterson

Tags

Schrijf je in voor de TODD nieuwsbrief! Ontvang elke maand het laatste nieuws en blogsrechtstreeks #uitdestal in je inbox.