31
oktober

Zonder spijt van grachtenpand naar Reclamestal!

Deze week vertel ik jullie graag meer over hoe ik in dit vakgebied ben gekomen. Ik ben letterlijk van grachtenpand naar reclamestal gegaan. Zoals sommigen al wel weten ben ik sinds twee en een half jaar verantwoordelijk voor de afdeling sign in de Reclamestal.

Ik beken: ik wilde graag stage lopen in zo’n mooi grachtenpand…

Vroeger had ik iets heel anders voor ogen. Ik wilde een ontwerper worden in zo’n mooi grachtenpand. Mijn eerste stage was ook in een grachtenpand. Hier heb ik gewerkt voor de mooiste en grootste bedrijven. Toch viel de cultuur die daar heerste mij een beetje tegen. Iedereen deed zich groter voor dan hij was en er was een hoop bla bla. Dit was niet helemaal mijn ding.

Stage bij een signmaker

Mijn tweede stage heb ik bij een grote signmaker gelopen. Hier heb ik al even aan het vakgebied kunnen snuffelen. Ik heb hier veel opmaken gemaakt voor auto’s en reclameborden. Af en toe mocht ik meehelpen met het verwerken van de folies en mocht ik zelfs een aantal dingen plakken.

euro-line stage kenneth carwrapÉén van de auto’s die ik heb mogen wrappen

Deze auto heb ik toen mogen plakken. Hieronder zie je een filmpje met het proces. Als je goed kijkt zie je mij ook een paar keer voorbij komen! Ik vond dit werk erg leuk en afwisselend.

De volgende stap: ontwerpen en regelen

Na deze stage heb ik mijn opleiding afgerond en ben ik aan het werk gegaan als ontwerper bij een signmaker. Al snel kwam ik erachter dat ik het erg leuk vond om dingen te regelen. Daardoor was ik ook al snel de hele zaak aan het runnen. Bij dit bedrijf heb ik de fijne kneepjes van het vak kunnen leren.

Uiteindelijke belandde ik toch in de Reclamestal

Na een aantal jaar was ik weer toe aan een nieuwe uitdaging. Richard vroeg mij of ik voor de Reclamestal wilde werken. En wat bleek… Goede reclame hoeft dus echt niet uit een grachtenpand te komen!

Tot nu toe ben ik erg blij met de keuze die ik heb gemaakt.

Ik werk in een super leuk team en deze collega’s ga ik nergens anders vinden!!

Benieuwd naar onze signafdeling? Bekijk onze signprojecten!

Heb jij een toffe opdracht? Ik regel graag een topresultaat voor jou of jouw bedrijf, dus wacht niet langer en neem contact met ons op!

Bel de TODDline: 033 25 38 143
Stuur een e-mail: todd@todd.nl
Volg ons op Facebook / Instagram / Linkedin / YouTube

Auteur

Door Kenneth Clark

Schrijf je in voor de TODD nieuwsbrief! Ontvang elke maand het laatste nieuws en blogsrechtstreeks #uitdestal in je inbox.