6
december

Roman moet blijven

#romanmoetblijven

Al 8 jaar in Nederland en nu moet Roman terug naar Armenië. Hij heeft in Nederland zijn puberjaren doorgebracht, zich ontwikkelt tot jongvolwassene. Deze 8 jaar waren cruciaal voor zijn ontwikkeling in de Nederlandse maatschappij. Roman doet op dit moment een HBO opleiding op de Hogeschool van Amsterdam en is bezig om een hele goede programmeur te worden. Roman heeft bijvoorbeeld voor JamesPro een app ontwikkeld! Hij verdient een toekomst in Nederland en jij kunt hem daar bij helpen!

TODD sign team Amersfoort

15
november

Amersfoort nieuw bedrijfspand

Nieuw in
Amersfoort?
Kom kennismaken!

Alweer een maand in de stal. Sommige klanten zullen misschien denken: ‘Huh? Die Janita hebben we toch al wel eens gezien in de stal en als salestijger in TODD the movie?’ Klopt! Drie jaar geleden ben ik aan de slag gegaan bij TODD, maar de afgelopen twee jaar ben ik werkzaam geweest bij TODD’s ‘kindje’, James PRO. Nu ben ik weer terug op stal als projectmanager en vertel ik je graag hoe het is om weer terug te zijn!

BLOG-Anouk-eerstemaand-header

8
november

Nieuw in de stal from freaking art school

Nieuw in de stal: from freaking art school!

Hallo, ik zal mezelf in het kort even voorstellen. Ik ben Anouk, net afgestudeerd als Grafisch Vormgever aan de Hogeschool van de Kunsten in Utrecht en al een maand lang ontwerper binnen het TODDteam.

31
oktober

Zonder spijt van grachtenpand naar reclamestal

Zonder spijt van grachtenpand naar Reclamestal!

Deze week vertel ik jullie graag meer over hoe ik in dit vakgebied ben gekomen. Ik ben letterlijk van grachtenpand naar reclamestal gegaan. Zoals sommigen al wel weten ben ik sinds twee en een half jaar verantwoordelijk voor de afdeling sign in de Reclamestal.

BLOG_Anoeck-socialhypes-header

25
oktober

Of je er nu om kan lachen of om kan janken, zo nu en dan kom je wel eens een eigenaardige hype tegen op social media waarvan toch iedereen zich wel eens afvraagt: “waarom?”. Ook de afgelopen tijd zijn er flink wat grote hypes geweest: van de Mannequin challenge tot de headbangende duif, trash dove (waarom?) en van Pokemon go tot de dab.

BLOG_Ramon-eerstemaanden_header

11
oktober

Eens een plakker altijd een TODDplakker

Eens een plakker, altijd een #TODDplakker!

Hoi! Voor degene die mij nog niet kennen… Ik ben Ramon, 21 jaar en woonachtig in Hoevelaken. Ik volg de opleiding Allround Signmaker op het Rijnijssel in Arnhem. Ik werk 4 dagen bij TODD en ga 1 dag naar school, waar ik nu in mijn eerste jaar zit. Sinds 3 maanden ben ik toegevoegd aan het #TODDteam en dat bevalt mij heel goed!

6
oktober

Dankzij TODD the movie in Reclamestal

Dankzij 'TODD the movie' zit ik in de #reclamestal!

Je hebt me misschien al eens voorbij zien komen op de socials, maar ik zal mezelf toch kort even voorstellen. Ik ben Iris, 22 jaar en zit in mijn afstudeerjaar Grafisch Ontwerp op AKV St. Joost in Den Bosch en ben sinds een maandje trotse aanwinst van het #TODDteam dankzij de TODD The Movie. Ik zit hier nu aardig op mijn plek en vandaag vertel ik iets over mijn ervaringen tot zo ver!