BLOG_Ramon-eerstemaanden_header

11
oktober

Eens een plakker altijd een TODDplakker

Eens een plakker, altijd een #TODDplakker!

Hoi! Voor degene die mij nog niet kennen… Ik ben Ramon, 21 jaar en woonachtig in Hoevelaken. Ik volg de opleiding Allround Signmaker op het Rijnijssel in Arnhem. Ik werk 4 dagen bij TODD en ga 1 dag naar school, waar ik nu in mijn eerste jaar zit. Sinds 3 maanden ben ik toegevoegd aan het #TODDteam en dat bevalt mij heel goed!

6
oktober

Dankzij TODD the movie in Reclamestal

Dankzij 'TODD the movie' zit ik in de #reclamestal!

Je hebt me misschien al eens voorbij zien komen op de socials, maar ik zal mezelf toch kort even voorstellen. Ik ben Iris, 22 jaar en zit in mijn afstudeerjaar Grafisch Ontwerp op AKV St. Joost in Den Bosch en ben sinds een maandje trotse aanwinst van het #TODDteam dankzij de TODD The Movie. Ik zit hier nu aardig op mijn plek en vandaag vertel ik iets over mijn ervaringen tot zo ver!

Evan-perspectief-header

27
september

Auto plakken in perspectief voor Inepro

Bekijk het eens vanuit een ander perspectief!

Vandaag mag ik jullie iets gaan vertellen over een hele toffe opdracht die wij hebben gerealiseerd voor Inepro BV. Zij hadden een speciaal idee voor de bedrijfsauto’s en wilden dit graag door TODD laten uitvoeren. Dit leek ons een mooie uitdaging!

Slack?! WAT?? Aida en ik zagen deze app al een aantal keer voorbij komen op internet. We zijn op onderzoek uitgegaan en waren al snel overtuigd, dat dit handig is voor TODD. Vanuit je bureaustoel communiceren met het hele bedrijf, makkelijk en snel. En het heeft een hele handige functie… maar daarover verderop wat meer.

Lichtreclame, je ziet het overal

13
september

Lichtreclame: je ziet het overal!

Lichtreclame: je ziet het overal!

Naast autobelettering, raambelettering en gevelreclame verzorgen wij ook lichtreclame. Waar je ook komt en kijkt, je ziet het overal. Vandaag vertel ik hoe wij dit bij TODD doen en wat er allemaal bij komt kijken.

Iris bij haar werkplek

6
september

Vormgeving en signing stage bij TODD reclamebureau

TODD's trouwe invalkracht ruilt stal in voor schoolboeken!

Hoi, ik ben Iris! De afgelopen periode ben ik veel aan het werk geweest in de stal. Dit was ontzettend leuk, maar nu is het (helaas) weer tijd voor mij om naar school te gaan. Maar voordat ik de stal verlaat laat ik jullie weten hoe mijn tijd bij TODD (tot nu toe) is geweest!

Evan schade belettering

23
augustus

Een ongeluk zit in een klein hoekje, dat weet iedereen helaas. Net een paaltje over het hoofd gezien of met die lange bedrijfsbus net de draai niet gehaald, waarvan je dacht: oooh makkie die haal ik wel! Je kunt jezelf op dat moment wel voor het hoofd slaan, want je deed dit natuurlijk niet expres. De auto in de kreukels en ook die mooie belettering is ineens niet meer te lezen. Wat nu?