Header-Blog-Contentmarketing_V1_IvR

2
juli

Met contentmarketing zet je jouw bedrijf online in de spotlight!

Zet je bedrijf online in de spotlight met contentmarketing!

Dat je als ondernemer ‘iets met social media’ of een blog moet doen, weet je waarschijnlijk wel. Maar hoe maak je interessante content en bereik je mensen die voor jouw bedrijf relevant zijn? Dat was het onderwerp van de workshop die wij bij het Congres Citymarketing ‘Doe ’t zelf’ mochten verzorgen. Wij vertelden over wat contentmarketing eigenlijk is, waarom je hier als organisatie op in zou moeten zetten en we hebben een stappenplan gemaakt met handige tips om meteen aan de slag te gaan!

Header-blog-GDPR

30
april

De AVG komt eraan! Ben jij er al klaar voor?

De AVG komt eraan! Ben jij er al klaar voor?

Je hebt er vast al wel over gehoord de afgelopen maanden: vanaf 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) / General Data Protection Regulation (GDPR) van kracht. Dat betekent dat je als organisatie alles op orde moet hebben als het gaat om het verwerken van persoonsgegevens. Maar waar moet je dan aan denken? Wij zetten het één en ander voor je op een rijtje.

Nieuwe sign afdeling manager Gijs

13
maart

Nieuwe sign afdelingsmanager Gijs

Nog mooiere
projecten produceren en opleveren

We hebben niet 1, niet 2, niet 3 maar wel 4 nieuwe #TODDlers in de stal! We stellen ze aan je voor door middel van 5 vragen die ze moesten beantwoorden. Elke week een nieuwe TODDler! Deze week onze nieuwe afdelingsmanager sign, Gijs. Welkom Gijs!

Judith met klant

7
maart

Nieuwe online marketing afdelingsmanager Judith

De mogelijkheden van social media voor bedrijven

We hebben niet 1, niet 2, niet 3 maar wel 4 nieuwe #TODDlers in de stal! We stellen ze aan je voor door middel van 5 vragen die ze moesten beantwoorden. Elke week een nieuwe TODDler! Deze week onze nieuwe Online Content manager, Judith. Welkom Judith!

Vero app showcase

1
maart

Waarschijnlijk heb je het wel voorbij zien komen, er is een nieuwe social media app: Vero! Social media kanalen komen en gaan natuurlijk de afgelopen jaren. Toch belooft Vero “het nieuwe Instagram” te zijn, maar dan beter. Uiteraard zijn we er bij TODD ook ingedoken en vertellen we je alles wat je over deze nieuwe app moet weten.

Studio projectmanager Martine

27
februari

Nieuwe studio projectmanager Martine

Het hele team naar de juiste deadline te loodsen

We hebben niet 1, niet 2, niet 3 maar wel 4 nieuwe #TODDlers in de stal! We stellen ze aan je voor door middel van 5 vragen die ze moesten beantwoorden. Elke week een nieuwe TODDler! Deze week onze nieuwe studio projectmanager, Martine. Welkom Martine!

Guus nieuwe designer

20
februari

We hebben niet 1, niet 2, niet 3 maar wel 4 nieuwe #TODDlers in de stal! We stellen ze aan je voor door middel van 5 vragen die ze moesten beantwoorden. Elke week een nieuwe TODDler! Deze week onze nieuwe designer, Guus. Welkom Guus!