Suus-schrijfwijf-facebook

17
januari

Vorig jaar oktober werd er al gesproken over een grote verandering op de tijdlijn van Facebook… Vorige week gaf co-founder Mark Zuckerberg hier een klap op! Maar wat gaat er nu precies veranderen en wat kunnen we verwachten? Ik zet de feitjes op een rijtje…

5
januari

Een nieuw jaar, een nieuwe stal

Een nieuw jaar,
een nieuwe stal

Daar zitten we weer! Met een goede bak koffie en een hoofd vol nieuwe ideeën blik ik met jullie terug op een jaar vol creativiteit en veranderingen. Positieve veranderingen vooral, maar ook wel een beetje spannend…

6
december

Roman moet blijven

#romanmoetblijven

Al 8 jaar in Nederland en nu moet Roman terug naar Armenië. Hij heeft in Nederland zijn puberjaren doorgebracht, zich ontwikkelt tot jongvolwassene. Deze 8 jaar waren cruciaal voor zijn ontwikkeling in de Nederlandse maatschappij. Roman doet op dit moment een HBO opleiding op de Hogeschool van Amsterdam en is bezig om een hele goede programmeur te worden. Roman heeft bijvoorbeeld voor JamesPro een app ontwikkeld! Hij verdient een toekomst in Nederland en jij kunt hem daar bij helpen!

TODD sign team Amersfoort

15
november

Amersfoort nieuw bedrijfspand

Nieuw in
Amersfoort?
Kom kennismaken!

Alweer een maand in de stal. Sommige klanten zullen misschien denken: ‘Huh? Die Janita hebben we toch al wel eens gezien in de stal en als salestijger in TODD the movie?’ Klopt! Drie jaar geleden ben ik aan de slag gegaan bij TODD, maar de afgelopen twee jaar ben ik werkzaam geweest bij TODD’s ‘kindje’, James PRO. Nu ben ik weer terug op stal als projectmanager en vertel ik je graag hoe het is om weer terug te zijn!

BLOG-Anouk-eerstemaand-header

8
november

Nieuw in de stal from freaking art school

Nieuw in de stal: from freaking art school!

Hallo, ik zal mezelf in het kort even voorstellen. Ik ben Anouk, net afgestudeerd als Grafisch Vormgever aan de Hogeschool van de Kunsten in Utrecht en al een maand lang ontwerper binnen het TODDteam.

31
oktober

Zonder spijt van grachtenpand naar reclamestal

Zonder spijt van grachtenpand naar Reclamestal!

Deze week vertel ik jullie graag meer over hoe ik in dit vakgebied ben gekomen. Ik ben letterlijk van grachtenpand naar reclamestal gegaan. Zoals sommigen al wel weten ben ik sinds twee en een half jaar verantwoordelijk voor de afdeling sign in de Reclamestal.

BLOG_Anoeck-socialhypes-header

25
oktober

Of je er nu om kan lachen of om kan janken, zo nu en dan kom je wel eens een eigenaardige hype tegen op social media waarvan toch iedereen zich wel eens afvraagt: “waarom?”. Ook de afgelopen tijd zijn er flink wat grote hypes geweest: van de Mannequin challenge tot de headbangende duif, trash dove (waarom?) en van Pokemon go tot de dab.