belettering

Belettering

van ontwerp t/m realisatie
Ruim 15 jaar ervaring

Wat is het

Belettering is er in vele soorten en maten. TODD Reclamestal heeft al meer dan 15 jaar ervaring in belettering. Een beletterd object of pand kan veel zichtbaarheid geven aan jouw bedrijf. Beletteren is een beetje een achterhaald woord. Tegenwoordig gaan de ontwerpen voor belettering veel verder. Naast de huisstijl en bedrijfsgegevens kunnen wij objecten ook voorzien van full colour foto ontwerpen.

Bedrijfswagen belettering

Wist jij dat een gemiddelde bedrijfswagen 160.000 contactmomenten per maand heeft? Het beletteren van je bedrijfswagen is een goede manier om meer zichtbaarheid aan jouw bedrijf te geven. Daarbij maakt het bij belettering van de bedrijfswagen niet uit of je rijdt of stilstaat, welk merk of type auto je rijdt.

Door de juiste bedrijfswagenbelettering is jouw bedrijf 365 dagen per jaar zichtbaar voor vele mensen.

Wat beletteren wij?

Door gebruik van duurzame materialen bij het beletteren kunnen vele objecten beletterd worden. Je kunt het zo gek niet bedenken en wij beletteren het. Veel gevraagde belettering:

Autobelettering
Vrachtwagenbelettering
Raambelettering
Autoruiten tinten

Maar wij beletteren ook winkelruiten, bakfietsen, scooters, caravans, boten tot kasten.  Gekste wat wij tot nu toe beletterd hebben? Een robotgrasmaaier!

Meer weten? Neem gewoon even contact op.

 

Dit deden we eerder

Veel gestelde vragen

Voor het auto beletteren

Ja je kunt altijd langskomen om de exacte kleur van de folie te komen bekijken.

Nee dat is niet nodig, voordat de folie wordt geplaatst zullen wij de auto nog een keer afnemen voor een optimaal resultaat.

De auto moet wasstraat schoon en vetvrij worden opgeleverd. (kies geen waxprogramma bij het wassen)

Ja, geen probleem. Het resultaat zal afhankelijk zijn van de staat van de lak op het voertuig.

Doordat de zon op de auto en de belettering heeft geschenen geeft dit een kleurverschil waardoor soms de oude belettering nog zichtbaar is.

Wij leveren standaard 5 jaar op montage van de belettering en minimaal 5 jaar op de folie afhankelijk van de gekozen folie.

Ja na ontvangst van het logo en de specificaties van de auto ontwerpen wij gratis een logovoorbeeld op de gewenste auto. Bij een uitgebreider ontwerp rekenen wij kosten voor de het ontwerp.

Het auto beletteren

Wij beletteren veel auto’s in de volgende plaatsen: Nijkerk, Amersfoort, Barneveld, Hilversum, Utrecht, het Gooi, Leusden, Voorthuizen, Scherpenzeel, Harderwijk, Putten, Ermelo, Hoevelaken, Nijkerkerveen, Zeist, Soest, Baarn, Laren, Doorn, Woudenberg, Lunteren & Zeewolde maar zijn ook actief in de rest van Nederland.

De tijd is afhankelijk van het ontwerp. Als er een ontwerp gekozen is kan er verteld worden hoe veel tijd het auto beletteren kost.

Dat kan, mits de plaats waar de belettering uitgevoerd moet worden droog en stofvrij is.

Na het auto beletteren

Dat is afhankelijk van het voertuig. Personenauto’s moeten altijd een kleurverandering melden bij de RDW.

De folie heeft één week nodig om uit te harden. In deze week mag de auto niet gewassen worden. Voertuigen die beletterd zijn mogen nooit met een stoomcleaner gereinigd worden.

Nog vragen? Wij beantwoorden ze graag!

Bel de toddline!
033 – 25 38 143