Belettering

Belettering is er in vele soorten en maten. TODD Reclamestal heeft al meer dan 15 jaar ervaring in belettering. Een beletterd object of pand kan veel zichtbaarheid geven aan jouw bedrijf. Beletteren is een beetje een achterhaald woord. Tegenwoordig gaan de ontwerpen voor belettering veel verder. Naast de huisstijl en bedrijfsgegevens kunnen wij objecten ook voorzien van full colour foto ontwerpen.

Bedrijfswagen belettering

Wist jij dat een gemiddelde bedrijfswagen 160.000 contactmomenten per maand heeft? Het beletteren van je bedrijfswagen is een goede manier om meer zichtbaarheid aan jouw bedrijf te geven. Daarbij maakt het bij belettering van de bedrijfswagen niet uit of je rijdt of stilstaat, welk merk of type auto je rijdt.

Door de juiste bedrijfswagenbelettering is jouw bedrijf 365 dagen per jaar zichtbaar voor vele mensen.

Wat beletteren wij?

Door gebruik van duurzame materialen bij het beletteren kunnen vele objecten beletterd worden. Je kunt het zo gek niet bedenken en wij beletteren het. Veel gevraagde belettering:

Autobelettering
Vrachtwagenbelettering
Raambelettering
Autoruiten tinten

Maar wij beletteren ook winkelruiten, bakfietsen, scooters, caravans, boten tot kasten.  Gekste wat wij tot nu toe beletterd hebben? Een robotgrasmaaier!

Meer weten? Neem gewoon even contact op.

 


Offerte binnen 48 uur