Autobelettering Leusden

Autobelettering Leusden

Van ontwerp t/m realisatie
Ruim 15 jaar ervaring

Wat is het

Wil jij jouw auto beletteren? Wij van TODD Reclamestal doen veel autobeletteringen in Leusden. Onze reclamestal waar wij de auto’s plakken is binnen 12 minuutjes te bereiken vanaf Leusden. Ook kunnen wij auto’s op locatie in Leusden beletteren. In overleg kun je ook een leenauto meenemen om tijdens de belettering gewoon door te kunnen werken.

Heb jij een bedrijf in Leusden en wil jij veel meer zichtbaarheid creëren dan is autobelettering een mooie manier. Het CBS heeft berekend dat een beletterde bedrijfswagen gemiddeld 160.000 contactmomenten per maand heeft. Dat zijn toch mooie cijfers als je bedenkt dat een stad als Leusden een kleine 30.000 inwoners heeft.

Als het eerste contact is gelegd en de specificaties van de auto hebben we ontvangen zullen wij jou een offerte sturen voor de gewenste autobelettering met daarbij eventueel een ontwerpvoorstel.

In onze stal vlakbij Leusden beletteren wij onder andere:
  • Bedrijfswagens
  • Aanhangers
  • Vrachtwagens
  • Touringcars
  • Bussen
  • Personenauto’s

Door gebruik van duurzame materialen bij het beletteren kunnen vele objecten beletterd worden. Je kunt het zo gek niet bedenken en wij beletteren het. Heb jij een bedrijf en wil je meer reclame in Leusden? Wij beplakken naast auto’s en vrachtwagens ook winkelruiten, bakfietsen, scooters, caravans & boten. Gekste wat wij tot nu toe beletterd hebben? Een robotgrasmaaier!

Wil jij jouw auto laten beletteren in Leusden?
Neem gewoon even contact op.

Dit deden we eerder

Hoe werkt dat

1

Ontwerp autobelettering Leusden

Ieder bedrijf is uniek en heeft zijn eigen wensen als het om autobelettering gaat. Daarnaast zijn natuurlijk type auto’s vaak verschillend. Wij vertalen jouw wensen voor autobelettering graag naar een ontwerp voor jouw voertuig.

Richard geeft je graag advies

2

Aanbrengen autobelettering Leusden

Als de offerte is geaccordeerd werkt ons grafische team jouw ontwerp uit en zetten deze om naar de juiste formaten waarna de ontwerpen geprint zullen worden. De beletterhelden uit de werkplaats zullen de folie netjes op jouw auto aanbrengen.

Veel gestelde vragen

Voor het auto beletteren

Ja je kunt altijd langskomen om de exacte kleur van de folie te komen bekijken.

Nee dat is niet nodig, voordat de folie wordt geplaatst zullen wij de auto nog een keer afnemen voor een optimaal resultaat.

De auto moet wasstraat schoon en vetvrij worden opgeleverd. (kies geen waxprogramma bij het wassen)

Ja, geen probleem. Het resultaat zal afhankelijk zijn van de staat van de lak op het voertuig.

Doordat de zon op de auto en de belettering heeft geschenen geeft dit een kleurverschil waardoor soms de oude belettering nog zichtbaar is.

Wij leveren standaard 5 jaar op montage van de belettering en minimaal 5 jaar op de folie afhankelijk van de gekozen folie.

Ja na ontvangst van het logo en de specificaties van de auto ontwerpen wij gratis een logovoorbeeld op de gewenste auto. Bij een uitgebreider ontwerp rekenen wij kosten voor de het ontwerp.

Het auto beletteren

Wij beletteren veel auto’s in de volgende plaatsen: Nijkerk, Amersfoort, Barneveld, Hilversum, Utrecht, het Gooi, Leusden, Voorthuizen, Scherpenzeel, Harderwijk, Putten, Ermelo, Hoevelaken, Nijkerkerveen, Zeist, Soest, Baarn, Laren, Doorn, Woudenberg, Lunteren & Zeewolde maar zijn ook actief in de rest van Nederland.

De tijd is afhankelijk van het ontwerp. Als er een ontwerp gekozen is kan er verteld worden hoe veel tijd het auto beletteren kost.

Dat kan, mits de plaats waar de belettering uitgevoerd moet worden droog en stofvrij is.

Na het auto beletteren

Dat is afhankelijk van het voertuig. Personenauto’s moeten altijd een kleurverandering melden bij de RDW.

De folie heeft één week nodig om uit te harden. In deze week mag de auto niet gewassen worden. Voertuigen die beletterd zijn mogen nooit met een stoomcleaner gereinigd worden.

Nog vragen? Wij beantwoorden ze graag!

Bel de toddline!
033 – 25 38 143