Autobelettering

Autobelettering is een goede manier om meer zichtbaarheid aan jouw bedrijf te geven. Daarbij maakt het bij autobelettering niet uit of je auto rijdt, stilstaat, welk merk of type auto je rijdt. Door de juiste autobelettering is jouw bedrijf 365 dagen per jaar zichtbaar voor vele mensen.

Goed om te weten is dat er verschillende manieren zijn om auto’s te beletteren. Beletteren is een beetje een achterhaald woord. Tegenwoordig gaan de ontwerpen voor autoreclame veel verder. Naast de huisstijl en bedrijfsgegevens kunnen wij jouw voertuig ook voorzien van full colour foto ontwerpen, getinte autoruiten en unieke carwraps.

Ervaren in autobelettering

Het team van TODD heeft meer dan 15 jaar ervaring in het beletteren van bedrijfswagens, aanhangers, bussen, touringcars en vrachtwagens. Onze vakmensen zorgen dat de gewenste ontwerpen bij ons in het bedrijf of bij jou op locatie met zorg op jouw auto worden geplaatst.

Naast het beletteren en wrappen van deze voertuigen kunnen wij ook andere objecten beletteren.

Door gebruik van duurzame materialen bij het beletteren kunnen vele objecten beletterd worden. Je kunt het zo gek niet bedenken en wij beletteren het. Van winkelruiten, bakfietsen, scooters, caravans, boten tot kasten. Gekste wat wij tot nu toe beletterd hebben? Een robotgrasmaaier!

Service autobelettering

Na het printen van de autobelettering heeft deze de tijd nodig om te drogen. Na het drogen zal ons beletterteam jouw voertuig onder handen nemen op overeengekomen tijdstip en locatie. Wij zijn flexibel en hebben verschillende mogelijkheden waar en wanneer het team jouw auto kan beplakken. Daarnaast kunnen wij de service verlenen waarbij we jouw auto ophalen en beletterd terugbrengen. Ook voor het professioneel verwijderen van oude belettering en autoreclame kun je bij ons terecht evenals het tinten van autoruiten.

Wil je meer zichtbaarheid voor jouw bedrijf en jouw auto als rijdend reclame object gebruiken?
TODD staat voor je klaar. Bekijk ons portfolio autobelettering.


Offerte binnen 48 uur