Bedrijfswagen belettering

Belettering bedrijfswagens

Van ontwerp t/m realisatie
Ruim 15 jaar ervaring

Wat is het

Het beletteren van je bedrijfswagen is een goede manier om meer zichtbaarheid aan jouw bedrijf te geven. Daarbij maakt het bij belettering van de bedrijfswagen niet uit of je rijdt of stilstaat, welk merk of type auto je rijdt. Door de juiste bedrijfswagenbelettering is jouw bedrijf 365 dagen per jaar zichtbaar voor vele mensen.

Goed om te weten is dat er verschillende manieren zijn om bedrijfswagens te beletteren. Beletteren is een beetje een achterhaald woord. Tegenwoordig gaan de ontwerpen voor bedrijfswagens veel verder. Naast de huisstijl en bedrijfsgegevens kunnen wij jouw bedrijfswagen ook voorzien van full colour foto ontwerpen, getinte autoruiten en unieke carwraps.

Het team van Todd heeft meer dan 15 jaar ervaring in het beletteren van bedrijfswagens, personenauto’s aanhangers, bussen, touringcars en vrachtwagens.

Onze vakmensen zorgen dat de gewenste ontwerpen bij ons in het bedrijf of bij jou op locatie met zorg op jouw bedrijfswagen worden geplaatst.

Naast het beletteren van deze voertuigen kunnen wij ook andere objecten beletteren. Door gebruik van duurzame materialen bij het beletteren kunnen vele objecten beletterd worden. Je kunt het zo gek niet bedenken en wij beletteren het. Van winkelruiten, bakfietsen, scooters, caravans, boten tot kasten. Gekste wat wij tot nu toe beletterd hebben? Een robotgrasmaaier!

Ook voor het professioneel verwijderen van oude belettering en autoreclame kun je bij ons terecht evenals het tinten van autoruiten.
Wil je meer zichtbaarheid voor jouw bedrijf en jouw bedrijfswagen als rijdend reclame object gebruiken?
Neem gewoon even contact op!

Dit deden we eerder

Hoe werkt dat

1

Ontwerp belettering bedrijfswagen

Ieder bedrijf is uniek en heeft zijn eigen wensen als het om het beletteren van de bedrijfswagen gaat. Daarnaast zijn natuurlijk type auto’s vaak verschillend. Wij vertalen jouw wensen voor belettering graag naar een ontwerp voor jouw bedrijfswagen. Bekijk hier ons portfolio van autobelettering.

Richard geeft je graag advies

2

Offerte belettering bedrijfswagen

Als het eerste contact is gelegd en de specificaties van de bedrijfswagen hebben we ontvangen zullen wij jou een offerte sturen voor de gewenste belettering met daarbij eventueel een ontwerpvoorstel.

3

Aanbrengen belettering bedrijfswagen

Als de offerte is geaccodeerd werkt ons grafische team jouw ontwerp uit en zetten deze om naar de juiste formaten waarna de ontwerpen geprint zullen worden.

Veel gestelde vragen

Voor het auto beletteren

Ja je kunt altijd langskomen om de exacte kleur van de folie te komen bekijken.

Nee dat is niet nodig, voordat de folie wordt geplaatst zullen wij de auto nog een keer afnemen voor een optimaal resultaat.

De auto moet wasstraat schoon en vetvrij worden opgeleverd. (kies geen waxprogramma bij het wassen)

Ja, geen probleem. Het resultaat zal afhankelijk zijn van de staat van de lak op het voertuig.

Doordat de zon op de auto en de belettering heeft geschenen geeft dit een kleurverschil waardoor soms de oude belettering nog zichtbaar is.

Wij leveren standaard 5 jaar op montage van de belettering en minimaal 5 jaar op de folie afhankelijk van de gekozen folie.

Ja na ontvangst van het logo en de specificaties van de auto ontwerpen wij gratis een logovoorbeeld op de gewenste auto. Bij een uitgebreider ontwerp rekenen wij kosten voor de het ontwerp.

Het auto beletteren

Wij beletteren veel auto’s in de volgende plaatsen: Nijkerk, Amersfoort, Barneveld, Hilversum, Utrecht, het Gooi, Leusden, Voorthuizen, Scherpenzeel, Harderwijk, Putten, Ermelo, Hoevelaken, Nijkerkerveen, Zeist, Soest, Baarn, Laren, Doorn, Woudenberg, Lunteren & Zeewolde maar zijn ook actief in de rest van Nederland.

De tijd is afhankelijk van het ontwerp. Als er een ontwerp gekozen is kan er verteld worden hoe veel tijd het auto beletteren kost.

Dat kan, mits de plaats waar de belettering uitgevoerd moet worden droog en stofvrij is.

Na het auto beletteren

Dat is afhankelijk van het voertuig. Personenauto’s moeten altijd een kleurverandering melden bij de RDW.

De folie heeft één week nodig om uit te harden. In deze week mag de auto niet gewassen worden. Voertuigen die beletterd zijn mogen nooit met een stoomcleaner gereinigd worden.

Nog vragen? Wij beantwoorden ze graag!

Bel de toddline!
033 – 25 38 143