Belettering bedrijfswagens

Het beletteren van je bedrijfswagen is een goede manier om meer zichtbaarheid aan jouw bedrijf te geven. Daarbij maakt het bij belettering van de bedrijfswagen niet uit of je rijdt of stilstaat, welk merk of type auto je rijdt. Door de juiste bedrijfswagenbelettering is jouw bedrijf 365 dagen per jaar zichtbaar voor vele mensen.

Goed om te weten is dat er verschillende manieren zijn om bedrijfswagens te beletteren. Beletteren is een beetje een achterhaald woord. Tegenwoordig gaan de ontwerpen voor bedrijfswagens veel verder. Naast de huisstijl en bedrijfsgegevens kunnen wij jouw bedrijfswagen ook voorzien van full colour foto ontwerpen, getinte autoruiten en unieke carwraps.

Het team van Todd heeft meer dan 15 jaar ervaring in het beletteren van bedrijfswagens, personenauto’s aanhangers, bussen, touringcars en vrachtwagens.

Onze vakmensen zorgen dat de gewenste ontwerpen bij ons in het bedrijf of bij jou op locatie met zorg op jouw bedrijfswagen worden geplaatst.

Naast het beletteren van deze voertuigen kunnen wij ook andere objecten beletteren. Door gebruik van duurzame materialen bij het beletteren kunnen vele objecten beletterd worden. Je kunt het zo gek niet bedenken en wij beletteren het. Van winkelruiten, bakfietsen, scooters, caravans, boten tot kasten. Gekste wat wij tot nu toe beletterd hebben? Een robotgrasmaaier!

Ook voor het professioneel verwijderen van oude belettering en autoreclame kun je bij ons terecht evenals het tinten van autoruiten.
Wil je meer zichtbaarheid voor jouw bedrijf en jouw bedrijfswagen als rijdend reclame object gebruiken?
Neem gewoon even contact op!


Offerte binnen 48 uur