TODD carwrap

Carwrap

Van ontwerp t/m realisatie
Ruim 15 jaar ervaring

Wat is het

Een carwrap is een goede manier om jouw auto een nieuwe uitstraling te geven. Dit kan met een simpele kleur, mat zwart tot hoogglans goud. Zelfs volledige fotodesigns en prints zijn mogelijk met carwraps.

Carwrappen is het opnieuw inpakken (wrappen) van de auto. Het team van TODD heeft al meer dan 15 jaar ervaring in het wrappen van auto’s en auto-onderdelen. Het wrappen van auto’s heeft de laatste tijd een vlucht genomen. Waar auto’s eerder alleen in bedrijfskleuren gevraagd werden, komen er nu aanvragen voor allerlei soorten carwraps. Van een andere kleur tot compleet design met logo’s en foto’s. Wij van TODD hebben de specialisatie om de moeilijkste ontwerpen tot mooie carwraps te maken.

Auto-onderdelen wrappen

Naast het volledig wrappen van auto’s kunnen wij ook auto-onderdelen wrappen. Bijvoorbeeld de spoilers en spiegels in carbon of juist net in hoogglans.

Door de jarenlange ervaring zijn wij ook in staat om grote aanhangers, bussen, touringcars en vrachtwagens te wrappen. Onze vakmensen zorgen dat de gewenste carwraps bij ons in het bedrijf of bij jou op locatie met zorg op jouw auto worden geplakt.

Naast het wrappen van deze voertuigen kunnen wij ook andere objecten wrappen. Door gebruik van duurzame materialen bij het wrappen kunnen vele objecten gewrapt worden. Je kunt het zo gek niet bedenken en wij wrappen het. Van bakfietsen, scooters, caravans, boten tot kasten. Het gekste wat wij tot nu toe gewrapt hebben? Een robotgrasmaaier!

Ook voor het professioneel verwijderen van oude carwraps kun je bij ons terecht evenals het tinten van autoruiten.

Wil jij “iets” wrappen?
Neem gewoon even contact op!

Dit deden we eerder

Hoe werkt dat

1

Ontwerp carwrap

Iedereen heeft zijn eigen wensen als het om een design gaat. Daarnaast zijn type auto’s vaak verschillend. Wij vertalen jouw wensen voor een carwrap graag naar een ontwerp. Bekijk hier ons portfolio van carwraps.

Richard geeft je graag advies

2

Offerte carwrap

Als het eerste contact is gelegd en wij de specificaties van de auto hebben ontvangen, zullen wij jou een offerte sturen voor de gewenste carwrap met daarbij eventueel een ontwerpvoorstel.

3

Aanbrengen carwrap

Als de offerte is geaccodeerd, werkt ons grafische team jouw ontwerp uit en zetten deze om naar de juiste formaten voor jouw auto. De mannen in de werkplaats selecteren de juiste folie zodat deze geprint kan worden. Na het printen van de folie heeft deze nog even de tijd nodig om te drogen hierna zal ons carwrapteam jouw voertuig onder handen nemen op overeengekomen tijdstip en locatie.

4

Service carwrap

Wij zijn flexibel en hebben verschillende mogelijkheden waar en wanneer het team jouw auto kan wrappen. Daarnaast verlenen wij de service waarbij we jouw auto ophalen en gewrapt terugbrengen.

Veel gestelde vragen

Voor het auto wrappen van de auto

Nee, een gewone wasbeurt in de wasstraat is prima. (zonder waxprogramma)

De auto moet schoon en stofvrij worden aangeleverd. Als je door de wasstraat gaat kies dan geen waxprogramma.

Wij geven een half jaar op de montage en 5 jaar op de kleur van de folie.

Ja geen probleem, wij kunnen op basis van jouw wensen een ontwerp maken voor een carwrap.

Het wrappen van de auto

Dat verschilt per type auto. Als je een type auto vermeldt kunnen wij een inschatting maken hoe lang het duurt om deze te wrappen.

Dat kan, mits de ruimte droog wind- en stofvrij is.

Na het wrappen van de auto

Dat is afhankelijk van het voertuig. Personenauto’s moeten altijd een kleurverandering melden bij de RDW.

De folie heeft één week nodig om uit te harden. In deze week mag de auto niet gewassen worden. Voertuigen die gewrapt zijn mogen nooit met een stoomcleaner gereinigd worden.

Nog vragen? Wij beantwoorden ze graag!

Bel de toddline!
033 – 25 38 143