Carwrap

Een carwrap is een goede manier om jouw auto een nieuwe uitstraling te geven. Dit kan met een simpele kleur, mat zwart tot hoogglans goud. Zelfs volledige fotodesigns en prints zijn mogelijk met carwraps.

Carwrappen is het opnieuw inpakken (wrappen) van de auto. Het team van TODD heeft al meer dan 15 jaar ervaring in het wrappen van auto’s en auto-onderdelen. Het wrappen van auto’s heeft de laatste tijd een vlucht genomen. Waar auto’s eerder alleen in bedrijfskleuren gevraagd werden, komen er nu aanvragen voor allerlei soorten carwraps. Van een andere kleur tot compleet design met logo’s en foto’s. Wij van TODD hebben de specialisatie om de moeilijkste ontwerpen tot mooie carwraps te maken.

Auto-onderdelen wrappen

Naast het volledig wrappen van auto’s kunnen wij ook auto-onderdelen wrappen. Bijvoorbeeld de spoilers en spiegels in carbon of juist net in hoogglans.

Door de jarenlange ervaring zijn wij ook in staat om grote aanhangers, bussen, touringcars en vrachtwagens te wrappen. Onze vakmensen zorgen dat de gewenste carwraps bij ons in het bedrijf of bij jou op locatie met zorg op jouw auto worden geplakt.

Naast het wrappen van deze voertuigen kunnen wij ook andere objecten wrappen. Door gebruik van duurzame materialen bij het wrappen kunnen vele objecten gewrapt worden. Je kunt het zo gek niet bedenken en wij wrappen het. Van bakfietsen, scooters, caravans, boten tot kasten. Het gekste wat wij tot nu toe gewrapt hebben? Een robotgrasmaaier!

Ook voor het professioneel verwijderen van oude carwraps kun je bij ons terecht evenals het tinten van autoruiten.

Wil jij “iets” wrappen?
Neem gewoon even contact op!


Offerte binnen 48 uur