Raambelettering

Raambelettering

Van ontwerp t/m realisatie
Meer dan 15 jaar ervaring

Wat is het

Raambelettering is een goede manier om meer zichtbaarheid aan jouw bedrijf te geven. Raambelettering kun je inzetten voor normale promotie van je bedrijf of juist om acties meer onder de aandacht te brengen. Door de juiste raambelettering is jouw bedrijf 365 dagen per jaar zichtbaar voor vele mensen.

Goed om te weten is dat er verschillende manieren zijn om ramen te beletteren. Raambelettering is een beetje een achterhaald woord. Tegenwoordig gaan de ontwerpen voor raambelettering veel verder. Naast de huisstijl en bedrijfsgegevens kunnen wij jouw raam ook voorzien van full-colour foto-ontwerpen.

Het team van Todd heeft meer dan 15 jaar ervaring in het beletteren van ramen, muren, auto’s, aanhangers, bussen, touringcars en vrachtwagens.

Onze vakmensen zorgen dat de gewenste ontwerpen bij jou op locatie worden geplaatst.

Naast het beletteren van ramen kunnen wij ook andere objecten beletteren. Door gebruik van duurzame materialen bij het beletteren kunnen vele objecten beletterd worden. Je kunt het zo gek niet bedenken en wij beletteren het. Van auto’s, vrachtwagens, bakfietsen, scooters, caravans, boten tot kasten. Het gekste wat wij tot nu toe beletterd hebben? Een robotgrasmaaier!

Ook voor het professioneel verwijderen van oude raambelettering kun je bij ons terecht evenals het tinten van autoruiten.

Wil je meer zichtbaarheid voor jouw bedrijf en denk je aan raambelettering?
Neem gewoon even contact op!

Dit deden we eerder

Hoe werkt dat

1

Ontwerp raambelettering

Ieder bedrijf is uniek en heeft zijn eigen wensen als het om raambelettering gaat. Ieder pand heeft een andere ligging en raamindeling. Wij vertalen jouw wensen voor raambelettering graag naar een ontwerp. Bekijk hier ons portfolio raambelettering.

Richard geeft je graag advies

2

Offerte raambelettering

Als het eerste contact is gelegd en wij de specificaties van de ramen hebben ontvangen zullen wij jou een offerte sturen voor de gewenste raambelettering met daarbij eventueel een ontwerpvoorstel.

3

Plakken raambelettering

Als de offerte is geaccodeerd, werkt ons grafische team jouw ontwerp uit en zetten deze om naar de juiste formaten. De mannen in de werkplaats selecteren de juiste folie en printen de voor jou ontworpen raambelettering.

Na het printen van de raambelettering heeft deze nog de tijd nodig om te drogen waarna onze beletterhelden jouw ramen onder handen nemen op het gewenste tijdstip en locatie.

Veel gestelde vragen

Voor het beletteren van de ramen

Dat is per plaats verschillend en ligt aan de plaatselijke verordening.

Ja de ramen moeten schoon gemaakt worden. Voor het aanbrengen zullen onze medewerkers de ramen nog eens vetvrij maken voor het maximale resultaat.

Geen probleem, onze medewerkers verwijderen de oude stickers op een professionele manier.

Wij leveren standaard 5 jaar op montage van de belettering en minimaal 5 jaar op de folie afhankelijk van de gekozen folie.

Ja, na het eerste gesprek maken wij graag een ontwerp op maat voor het beletteren van de ramen.

Het beletteren van de ramen

Dat is verschillend per ontwerp, wij kunnen na het ontwerp altijd een tijdsindicatie geven voor het beletteren van de ramen.

Dat is geen probleem, hiervoor geldt het eigen risico.

Na het beletteren van de ramen

De folie heeft altijd een week nodig om uit te harden. Daarna kun je de ramen gewoon weer wassen.

Nog vragen? Wij beantwoorden ze graag!

Bel de toddline!
033 – 25 38 143