Vrachtwagen belettering

Vrachtwagen belettering

Van ontwerp t/m realisatie
Meer dan 15 jaar ervaring

Wat is het

Vrachtwagenbelettering is een goede manier om meer zichtbaarheid aan jouw bedrijf te geven. Daarbij maakt het bij vrachtwagen- of aanhangerbelettering niet uit of je rijdt of stilstaat. Door de juiste vrachtwagenbelettering is jouw bedrijf 365 dagen per jaar zichtbaar voor vele mensen.

Goed om te weten is dat er verschillende manieren zijn om vrachtwagens of aanhangers te beletteren. Beletteren is een beetje een achterhaald woord. Tegenwoordig gaan de ontwerpen voor vrachtwagenreclame veel verder. Naast de huisstijl en bedrijfsgegevens kunnen wij jouw vrachtwagen ook voorzien van full-colour foto-ontwerpen en mooie 3D-ontwerpen.

Het team van TODD heeft meer dan 15 jaar ervaring in het beletteren van bedrijfswagens, aanhangers, bussen, touringcars en vrachtwagens.

Onze vakmensen zorgen dat de gewenste ontwerpen bij ons in het bedrijf of bij jou op locatie met zorg op jouw vrachtwagen of aanhanger geplaatst worden.

Naast het beletteren van deze voertuigen kunnen wij ook andere objecten beletteren. Door gebruik van duurzame materialen kunnen vele objecten beletterd worden. Je kunt het zo gek niet bedenken en wij beletteren het. Van winkelruiten, bakfietsen, scooters, caravans, boten tot kasten. Het gekste wat wij tot nu toe beletterd hebben? Een robotgrasmaaier!

Ook voor het professioneel verwijderen van oude belettering en reclame van jouw vrachtwagen of aanhanger kun je bij ons terecht evenals het tinten van autoruiten.

Wil je meer zichtbaarheid voor jouw bedrijf en jouw vrachtwagen of aanhanger als rijdend reclame object gebruiken?
Neem gewoon even contact op!

Dit deden we eerder

Hoe werkt dat

1

Ontwerp vrachtwagen- of aanhangerbelettering

Ieder bedrijf is uniek en heeft zijn eigen wensen als het om vrachtwagenbelettering gaat. Daarnaast zijn type vrachtwagens verschillend. Wij vertalen jouw wensen graag naar een ontwerp voor jouw vrachtwagen. Voor uitgebreidere ontwerpen rekenen wij kosten. Bekijk de mogelijkheden ons in portfolio vrachtwagenbelettering.

Richard geeft je graag advies

2

Offerte vrachtwagenbelettering

Als het eerste contact is gelegd en wij de specificaties van de vrachtwagen hebben ontvangen, zullen wij jou een offerte sturen. Eventueel kan daarbij een ontwerpvoorstel gemaakt worden.

3

Aanbrengen vrachtwagenbelettering

Als de offerte is geaccodeerd, werkt ons grafische team jouw ontwerp verder uit.

Na het printen van de vrachtwagenbelettering heeft deze de tijd nodig om te drogen waarna ons beletterteam jouw de vrachtwagen onder handen neemt op overeengekomen tijdstip en locatie.

Wij zijn flexibel en hebben verschillende mogelijkheden waar en wanneer het team jouw vrachtwagen kan beplakken.

Veel gestelde vragen

Voor het beletteren van de vrachtwagen

Ja, je kunt altijd langskomen om de exacte kleuren van de folie te komen bekijken.

Nee dat is niet nodig, voordat de folie wordt geplaatst zullen wij de aanhanger of vrachtwagen nog een keer afnemen voor een optimaal resultaat.

De vrachtwagen moet schoon en vetvrij worden opgeleverd. (kies geen wasprogramma bij het wassen zoals wax)

Ja, geen probleem. Het resultaat zal afhankelijk zijn van de staat van de lak op het voertuig.

Doordat de zon op de belettering schijnt geeft dit een kleurverschil waardoor soms de oude belettering nog zichtbaar is op de aanhanger of vrachtwagen.

Wij leveren standaard 5 jaar op montage van de belettering en minimaal 5 jaar op de folie afhankelijk van de gekozen folie.

Ja, na ontvangst van het logo en de specificaties van de vrachtwagen of aanhanger ontwerpen wij gratis een logovoorbeeld op de gewenste vrachtwagen. Bij een uitgebreider ontwerp rekenen wij kosten voor de het ontwerp.

Het beletteren van de vrachtwagen

Dat is afhankelijk van het ontwerp. Als er een ontwerp gekozen is kan er verteld worden hoe lang het beletteren kost.

Dat kan, mits de plaats waar de belettering uitgevoerd moet worden droog en stofvrij is.

Na het beletteren van de vrachtwagen

Je mag de aanhanger of vrachtwagen een week na het beletteren weer wassen. Voertuigen die beletterd zijn mogen nooit met een stoomcleaner gereinigd worden.

Nog vragen? Wij beantwoorden ze graag!

Bel de toddline!
033 – 25 38 143