Vrachtwagenbelettering

Vrachtwagenbelettering is een goede manier om meer zichtbaarheid aan jouw bedrijf te geven. Daarbij maakt het bij vrachtwagen- of aanhangerbelettering niet uit of je rijdt of stilstaat. Door de juiste vrachtwagenbelettering is jouw bedrijf 365 dagen per jaar zichtbaar voor vele mensen.

Goed om te weten is dat er verschillende manieren zijn om vrachtwagens of aanhangers te beletteren. Beletteren is een beetje een achterhaald woord. Tegenwoordig gaan de ontwerpen voor vrachtwagenreclame veel verder. Naast de huisstijl en bedrijfsgegevens kunnen wij jouw vrachtwagen ook voorzien van full-colour foto-ontwerpen en mooie 3D-ontwerpen.

Het team van TODD heeft meer dan 15 jaar ervaring in het beletteren van bedrijfswagens, aanhangers, bussen, touringcars en vrachtwagens.

Onze vakmensen zorgen dat de gewenste ontwerpen bij ons in het bedrijf of bij jou op locatie met zorg op jouw vrachtwagen of aanhanger geplaatst worden.

Naast het beletteren van deze voertuigen kunnen wij ook andere objecten beletteren. Door gebruik van duurzame materialen kunnen vele objecten beletterd worden. Je kunt het zo gek niet bedenken en wij beletteren het. Van winkelruiten, bakfietsen, scooters, caravans, boten tot kasten. Het gekste wat wij tot nu toe beletterd hebben? Een robotgrasmaaier!

Ook voor het professioneel verwijderen van oude belettering en reclame van jouw vrachtwagen of aanhanger kun je bij ons terecht evenals het tinten van autoruiten.

Wil je meer zichtbaarheid voor jouw bedrijf en jouw vrachtwagen of aanhanger als rijdend reclame object gebruiken?
Neem gewoon even contact op!


Offerte binnen 48 uur