Campagneontwikkeling

Campagneontwikkeling

Van concept t/m uitvoering
Meer dan 15 jaar ervaring

Wat is het

Een campagne heeft het doel om gedrag van mensen te veranderen, dat kan zowel voor interne én externe campagnes. Met de juiste campagne zorg je er voor dat al jouw uitingen hetzelfde stijl en doel hebben. Wij bij TODD geven jou graag advies om jouw visie, product of service te presenteren door middel van een doelgerichte campagne. Wij realiseren vanuit iedere vraag unieke campagne concepten, waarbij middelen elkaar versterken tot een complete campagne.

Dat kan zowel een online campagne als een offline campagne zijn.

Vanuit jouw visie maken wij een campagne en verspreiden de uitingen zodat de juiste doelgroep bereikt wordt. Ons creatieve team heeft bewezen campagnes voor het juiste kanaal te ontwerpen en te ontwikkelen om doelen te realiseren.

Wil jij meer weten over campagneontwikkeling?
Neem gewoon even contact op.

Dit deden we eerder

Hoe werkt dat

1

Ontwikkelen van een campagne

Bij het ontwikkelen van een campagne verwerken wij jouw visie naar een strategie. Vanuit deze campagnestrategie werkt ons creatieve team aan teksten, campagnebeelden en andere visuele uitingen voor een maximaal resultaat. Door de ervaring weten wij welke kanalen het meest geschikt zijn om jouw doelgroep te bereiken.

Richard geeft je graag advies

2

Resultaat campagne

Bij een campagne is het goed om realistische doelen te stellen. Na een campagne kun je evalueren welke doelen behaald zijn en de nieuwe campagne aanpassen en verbeteren waar nodig. Door op deze manier te werken zorg je er altijd voor dat campagnes steeds beter aansluiten bij jouw doelgroep en daardoor het resultaat zo optimaal mogelijk is.

Veel gestelde vragen

Veelgestelde vragen campagneontwikkeling

Social Media kan een onderdeel van een campagne zijn. De kracht van een campagne is dat uitingen elkaar versterken door op elkaar aan te sluiten.

Dat is verschillend, elk bedrijf heeft een andere visie met bijbehorende doelen. Met deze doelen en visie kunnen wij een inschatting van de kosten maken.

Voor alle bedrijven, wij zullen altijd open en eerlijk zijn over de haalbaarheid en het mogelijke effect van een voorgestelde campagne.

Nog vragen? Wij beantwoorden ze graag!

Bel de toddline!
033 – 25 38 143