Huisstijl ontwerp

Huisstijl ontwerp

Huisstijl laten ontwerpen
Meer dan 15 jaar ervaring

Wat is het

Een huisstijl geeft de identiteit van jouw bedrijf weer. Wil je jouw bedrijf de uitstraling geven die echt past, maar geen idee hoe? Wij denken hier graag in mee. Samen kijken we naar jouw bedrijf en hoe we die kunnen vertalen naar een huisstijl ontwerp met passend logo en overige huisstijlelementen.

De designers van TODD hebben al meer dan 15 jaar ervaring in het ontwerpen van huisstijlen. Bij het ontwerp van de huisstijl is het belangrijk dat deze de juiste uitstraling van het bedrijf geeft, daarnaast is het ook belangrijk dat consumenten

het juiste beeld van het bedrijf krijgen. Zo bouw je al direct aan het juiste imago van jouw bedrijf.

Bij het ontwerpen van een huisstijl houden wij rekening met verschillende communicatiemiddelen. Wij zorgen er voor dat de huisstijl op vele communicatiemiddelen goed zichtbaar is. Bijvoorbeeld klein op papier, maar ook op grote posters, online en als belettering op bedrijfswagens.

Wil jij meer weten over huisstijlontwerp?
Neem gewoon even contact op.

Dit deden we eerder

Hoe werkt dat

1

Redesign huisstijl

Er zijn verschillende redenen waarom een huisstijl een redesign kan krijgen. De diensten van een bedrijf kunnen veranderen en daardoor sluit de huisstijl soms niet meer aan. Een huisstijl kan verouderd zijn en kan een update gebruiken met nét even een frissere uitstraling en kleurgebruik. Ook kan het zo zijn dat er een redesign van de huisstijl nodig is omdat er een fusie of reorganisatie heeft plaatsgevonden.

Richard geeft je graag advies

2

Huisstijl ontwerp

Na een briefing of een gesprek gaan wij aan de slag met jouw huisstijl. Wij zullen een aantal verschillende voorstellen doen en indien nodig zal er een tweede ronde worden belegd. Hier kunnen nog kleine aanpassingen worden doorgevoerd op het gekozen huisstijl ontwerp.

3

Offerte huisstijl

Als het eerste contact is gelegd en we de wensen van de huisstijl hebben besproken, zullen wij een offerte maken voor de verschillende huisstijlelementen. Doordat wij een gespecificeerde offerte maken, kan er besloten worden huisstijlelementen wel of niet op te nemen in de definitieve voorstellen.

4

Huisstijl implementeren

Als de definitieve huisstijl is gekozen en de verschillende huisstijlelementen zijn opgemaakt, gaan onze vakmensen aan de slag om de huisstijl voor jou op de juiste uitingen te printen, plakken, borduren, monteren etc. Van briefpapier tot vlaggen en van autobelettering tot gevelreclame. Wij kunnen huisstijluitingen voor jou ontwerpen, produceren én monteren.

Veel gestelde vragen

Veelgestelde vragen over huisstijlen

Als jij een huisstijl bij ons laat ontwerpen, zorgen wij er voor dat jou huisstijl op alle media goed zichtbaar is.

Ieder bedrijf is uniek en heeft een uniek ontwerp nodig. Daardoor is een kosteninschatting goed te maken na het eerste gesprek.

Doordat er unieke ontwerpen worden gemaakt, kan de tijd voor het ontwerp verschillen. Neem gewoon even contact op voor een indicatie.

Huisstijl word soms ook corporate identity genoemd. De huisstijl wordt consequent doorgevoerd in alle uitingen van het bedrijf wat jouw bedrijf de juiste uitstraling en identiteit geeft. Dat kan zijn in presentaties, op briefpapier, visitekaartjes, offertes, facturen, enveloppen, de website, e-mails, bedrijfskleding etc.

Nog vragen? Wij beantwoorden ze graag!

Bel de toddline!
033 – 25 38 143