Advertienties

Advertenties

Concept & opmaak
Meer dan 15 jaar ervaring

Wat is het

Eén van de meest voorkomende reclamemiddelen, is nog steeds de advertentie. Een advertentie kan gebruikt worden om meer naamsbekendheid te krijgen, om een actie te communiceren, maar ook om de branding van een bedrijf of merk te verbeteren. Het ontwerpen van de advertentie, schrijven van teksten en het drukken van de advertentie kan allemaal door ons verzorgd worden.

Wil je een advertentie plaatsen in een tijdschrift, krant, magazine, dagblad of clubblad maar heb je nog geen ontwerp?

Het team van TODD heeft meer dat 15 jaar ervaring in het ontwerpen van advertenties en helpt graag een handje. Samen met jou bepalen we de juiste boodschap van de advertentie. Als de afmetingen bekend zijn, zullen wij zorgen voor een heldere en passende advertentie in jouw huisstijl die aansluit bij jouw doelgroep.

Wil jij een advertentie laten maken?
Neem gewoon even contact op.

Dit deden we eerder

Hoe werkt dat

1

Aanleveren van de advertentie

Uiteindelijk zal de advertentie bij de juiste persoon aangeleverd moeten worden. Wij bij TODD zorgen dat de advertentie drukklaar en in het juiste bestand met de correcte afmetingen bij de juiste persoon terecht komen.

Richard geeft je graag advies

2

Doel van advertenties

Er zijn vele soorten advertentiemogelijkheden. Van tijdschrift, krant, magazine, dagblad tot clubblad en veel meer. Vaak worden deze verschillende uitingen ook verspreid bij concrete doelgroepen. Zo kun je zeer gericht adverteren bij een specifieke doelgroep of in een niche dat past bij jouw merk. Wij zorgen er altijd voor dat jouw advertentie aansluit bij het medium waar het verspreid wordt en dat het past bij de doelgroep.

Veel gestelde vragen

Nog vragen? Wij beantwoorden ze graag!

Bel de toddline!
033 – 25 38 143