bedrijfskleding

Bedrijfskleding

Werkkleding met logo & huisstijl
Meer dan 15 jaar ervaring

Wat is het

Bedrijfskleding kunnen jouw bedrijf veel meer zichtbaarheid geven bij jouw doelgroep. Kwaliteits bedrijfs- en werkkleding voor binnen en buiten vallen onder de term signing. Of het nu gaat om simpele t-shirts met een opdruk of werkkleding met een geborduurd logo,

wij regelen het. Bij TODD kunnen wij alle signing voor jouw bedrijf verzorgen. Van vlaggenmast tot gevelbord bekijk ons portfolio voor meer signing.

Wil jij meer weten over bedrijfskleding?
Neem gewoon even contact op.

Dit deden we eerder

Hoe werkt dat

1

Bedrijfskleding met logo

Wil je meer dan alleen de kleding en bijvoorbeeld ook tassen mutsen, petten of andere spullen met een opdruk/borduursel? Ons team kan jou exact vertellen welke mogelijkheden er zijn bij het bedrukken en borduren van alle materialen.

Richard geeft je graag advies

2

Teamkleding met logo

In ons assortiment zit ook teamkleding. Of het nu gaat om tenues voor sportteams bestaande uit shirtjes & broekjes, of complete sets met trainingspakken, polo’s en wedstrijdtenues. Ons team verzorgt mooie teamkleding met logo’s van jouw bedrijf.

3

Bedrijfskleding ontwerpen

Doordat wij in ons team ook ontwerpers hebben, kunnen wij bedrijfskleding altijd passend maken bij andere uitingen die jouw bedrijf nu al heeft. Wij zorgen dat het logo en de huisstijl juist wordt overgenomen op de bedrijfskleding.

Veel gestelde vragen

Nog vragen? Wij beantwoorden ze graag!

Bel de toddline!
033 – 25 38 143