Anouk logo ontwerpen

Logo ontwerp

Logo laten maken
Meer dan 15 jaar ervaring

Wat is het

Een logo is het beeldmerk waar mensen jouw bedrijf aan herkennen. Ben je een bedrijf gestart of wil je een nieuw logo laten ontwerpen? TODD Reclamestal heeft meer dan 15 jaar ervaring in het ontwerpen van logo’s en huisstijlen.

Bij het ontwerp van het logo is het belangrijk dat deze de juiste uitstraling van het bedrijf heeft maar daarnaast is het ook belangrijk dat consumenten het juiste beeld van het bedrijf krijgen.

Als wij een logo ontwerpen zorgen wij dat het logo op verschillende communicatiemiddelen goed zichtbaar is. Bijvoorbeeld klein op visitekaartjes, maar ook op grote posters, online en als belettering op auto’s en bedrijfswagens.

Wil jij meer weten over logo ontwerp?
Neem gewoon even contact op.

Dit deden we eerder

Hoe werkt dat

1

Redesign logo

Er zijn verschillende redenen waarom een logo een redesign kan krijgen. De diensten van een bedrijf kunnen veranderen en daardoor sluit het logo soms niet meer aan. Een logo kan verouderd zijn en kan een update gebruiken met nét even een frissere uitstraling en kleurgebruik. Ook kan het zo zijn dat er een redesign van het logo nodig is omdat er een fusie of reorganisatie heeft plaatsgevonden.

Richard geeft je graag advies

2

Waar gebruik je een logo?

De logo wordt consequent gebruikt in alle uitingen van het bedrijf, wat jouw bedrijf de juiste uitstraling en identiteit geeft. Dat kan zijn in presentaties, op briefpapier, visitekaartjes, offertes, facturen, enveloppen, de website, e-mails, bedrijfskleding etc. Door je logo consequent te gebruiken gaan mensen jouw bedrijf herkennen.

3

Logo laten maken

Na een briefing of een gesprek gaan wij aan de slag met jouw logo. Wij zullen een aantal verschillende voorstellen doen en indien nodig zal er een tweede ronde worden belegd. Hier kunnen nog aanpassingen worden doorgevoerd op het gekozen logo ontwerp.

4

Offerte logo ontwerp

Als we de wensen van het logo hebben besproken, zullen wij een gespecificeerde offerte maken.

5

Logo doorvoeren in de huisstijl

Als het logo definitief gekozen is kunnen wij ook verschillende uitingen voor jou opmaken. Hierbij kun je denken aan briefpapier, gevelreclame, autobelettering en nog veel meer objecten waar jij jouw logo terug wilt laten komen. Wij bij TODD adviseren graag welke uitingen bij jouw bedrijf passen en ook het beste resultaat hebben.

Veel gestelde vragen

Veelgestelde vragen over logo ontwerp

Als jij een logo bij ons laat ontwerpen, zorgen wij er voor dat jou logo op alle media goed zichtbaar is.

Ieder bedrijf is uniek en heeft een uniek ontwerp nodig. Daardoor is een kosteninschatting goed te maken na het eerste gesprek.

Doordat er unieke ontwerpen worden gemaakt, kan de tijd voor het ontwerp verschillen. Neem gewoon even contact op voor een tijdsindicatie.

Nog vragen? Wij beantwoorden ze graag!

Bel de toddline!
033 – 25 38 143