interierustyling UD autoparts

Interieurstyling

Van ontwerp t/m realisatie
Meer van 15 jaar ervaring

Wat is het

Interieurstyling is een belangrijk element in een winkel en bedrijf. Met de juiste interieurstyling geef je jouw bedrijf of winkel de juiste sfeer mee, om bezoekers een goed gevoel te geven. Interieurstyling kan verschillende doelen hebben. Het kan gaan om de juiste routing door de winkel, de juiste sfeer bij een product of service tot het actiematig inrichten van schappen en thematisch inrichten van ruimtes.

Met passie en betrokkenheid zullen onze mensen jouw bedrijf en locatie bekijken.

Hieruit zullen zij met een uniek ontwerp komen dat aansluit bij jouw wensen, de identiteit en huisstijl van jouw bedrijf. Wij adviseren graag over het gebruik van kleuren, vormen en materialen. Zo kan bijvoorbeeld met fotobehang of muurstickers snel een andere sfeer gecreëerd worden.

Wil jij meer weten over interieurstyling?
Neem gewoon even contact op.

Dit deden we eerder

Hoe werkt dat

1

Ontwerp Interieurstyling

Weet jij nog niet hoe jij de winkel gaat inrichten of aankleden? TODD helpt jou graag met een ontwerp voor het interieur van jouw winkel of bedrijfsruimte. Na een gesprek waar wij wensen en mogelijkheden uitwisselen zullen wij met een ontwerp voorstel komen.

Richard geeft je graag advies

2

Mogelijkheden interieurstyling

Door de jarenlange ervaring van TODD in het ontwerpen en stylen van interieurs weten wij wat er past bij een bedrijf, bedrijfsruimte, winkel en winkelruimte. Daarnaast weten wij ook wat de mogelijkheden en beperkingen zijn binnen bepaalde ruimtes. Hierdoor kunnen wij het juiste advies geven als het om interieurstyling gaat.

3

Montage en aanbrengen interieurstyling

De beletterhelden uit de werkplaats hebben al meer dan 15 jaar ervaring in het aanbrengen van verschillende soorten styling. Of het nou om freesletters, fotobehang muurstickers of ander soort styling gaat. Onze mannen uit de werkplaats draaien hun handen er niet voor om en verzorgen de montage tot in de puntjes.

Veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen interieurstyling

Veel van onze interieurstyling projecten zijn in: Nijkerk, Amersfoort, Barneveld, Hilversum, Utrecht, het Gooi, Leusden, Voorthuizen, Scherpenzeel, Harderwijk, Putten, Ermelo, Hoevelaken, Nijkerkerveen, Zeist, Soest, Baarn, Laren, Doorn, Woudenberg, Lunteren & Zeewolde maar zijn ook actief in de rest van Nederland.

Nog vragen? Wij beantwoorden ze graag!

Bel de toddline!
033 – 25 38 143