Ramon fotobehang plakken

Fotobehang

Van ontwerp t/m aanbrengen
Meer dan 15 jaar ervaring

Wat is het

Fotobehang is een goede manier om een ruimte meer sfeer te geven. Fotobehang is er in alle soorten en maten. Met onze printer kunnen wij zelfs levensgrote ontwerpen op fotobehang printen. Het grote voordeel van goed fotobehang is dat je van elke vlakke muur een sfeervolle muur kunt maken.

Fotobehang wordt vaak in winkels gebruikt om de winkel een eigen uitstraling te geven. Naast fotobehang leveren wij ook muurstickers, deze kunnen we ook printen in elke gewenste maat en ontwerp.

Wil jij meer weten over fotobehang?
Neem gewoon even contact op.

Dit deden we eerder

Hoe werkt dat

1

Ontwerp fotobehang

Wij kunnen bij TODD voor jou fotobehang op maat ontwerpen, leveren en aanbrengen. Hierdoor heb je altijd precies de gewenste maat, kleuren en stijl dat perfect aansluit bij jouw bedrijfsruimte of winkel.

Richard geeft je graag advies

2

Fotobehang in huisstijl

Doordat je fotobehang gemakkelijk kunt aanbrengen, kun je een nieuw bedrijfspand snel voorzien van een leuke sfeer in jouw eigen huisstijl. Met fotobehang in jouw huisstijl geef je een ruimte heel snel een andere beleving.

3

Aanbrengen van fotobehang

Ons team heeft al meer dan 15 jaar ervaring in het aanbrengen van fotobehang. Hierdoor is het geen probleem om elk gewenst fotobehang netjes aan te brengen.

Veel gestelde vragen

Veelgestelde vragen over fotobehang

Fotobehang bestaat uit gehele banen die op de muur aangebracht worden. Bij muurstickers kunnen ook losse patronen op de muur worden aangebracht.

Geen probleem maar hiervoor geldt wel dat dit op eigen risico is.

Wij kunnen elk gewenst formaat fotobehang maken.

Voor het mooiste resultaat dient de muur waar het fotobehang aangebracht moet worden vlak en egaal te zijn.

Nog vragen? Wij beantwoorden ze graag!

Bel de toddline!
033 – 25 38 143