Interieurstyling Laren

Interieurstyling voor winkels en bedrijven in Laren, dat is wat wij doen! Met de juiste interieurstyling geef je jouw bedrijfsruimte of winkel de juiste sfeer mee. Interieurstyling kan verschillende doelen hebben. Het kan gaan om de juiste routing door de winkel, de juiste sfeer bij een product of service tot het actiematig inrichten van schappen en thematisch inrichten van ruimtes.

Met passie en betrokkenheid zullen onze interieurstylisten jouw winkel of bedrijfsruimte in Laren bekijken. In een persoonlijk gesprek brengen wij jouw wensen in kaart en zullen wij kijken welke huidige elementen in het interieur we kunnen gebruiken bij de styling van het nieuwe interieur.

In het interieurontwerp nemen we jouw wensen, de identiteit en huisstijl van jouw winkel of bedrijf mee. Wij adviseren graag over het gebruik van kleuren, vormen en materialen. Zo kan bijvoorbeeld met fotobehang of muurstickers al snel een andere sfeer gecreëerd worden. Of het nu gaat om nieuwbouw of oude panden in de binnenstad, door 15 jaar langer ervaring en kennis van nieuwe technieken weten wij alle bedrijfsruimtes of winkels snel om te toveren tot sfeervolle ruimtes voorzien van het juiste interieur.

Kleine interieur aanpassingen of de complete make-over van meerdere winkels/ bedrijfsruimtes wij draaien er onze hand niet voor om.

Wil jij meer weten over interieurstyling in Laren?
Neem gewoon even contact op.


Offerte binnen 48 uur