Muurstickers

Muurstickers

Van ontwerp t/m plakken
Meer dan 15 jaar ervaring

Wat is het

Muurstickers zijn een goede manier om een ruimte meer sfeer te geven. Muurstickers zijn er in alle soorten en maten. Met onze printer kunnen wij zelfs levensgrote muurstickers printen. Het grote voordeel van goede muurstickers is dat je deze op vele oppervlakken kunt aanbrengen. Daardoor kun je muurstickers naast muren ook op deuren, ramen en meubelen plakken.

Je kunt denken aan een wereldkaart op de muur van je kantoor tot een informatieve muursticker in de winkel. Naast muurstickers leveren wij ook fotobehang, deze kunnen we ook printen in elk gewenst ontwerp.

Wil jij meer weten over muurstickers?
Neem gewoon even contact op.

Dit deden we eerder

Hoe werkt dat

1

Ontwerp muurstickers

Wij kunnen bij TODD voor jou een op maat gemaakte muursticker ontwerpen. Hierdoor heb je altijd precies de gewenste maat, kleuren en stijl muursticker.

Richard geeft je graag advies

2

Muurstickers in huisstijl

Doordat muurstickers op vele oppervlakken goed blijven zitten, kun je een nieuw bedrijfspand snel voorzien van een leuke sfeer in jouw eigen huisstijl. Een paar muurstickers met de juiste kleuren geven een ruimte direct een heel andere beleving.

3

Plakken van muurstickers

Ons team van belettering heeft al meer dan 15 jaar ervaring in het plakken van muurstickers. Hierdoor is het geen probleem om elke gewenste muurstickers netjes te plakken.

Veel gestelde vragen

Veelgestelde vragen over muurstickers

Bij muurstickers kunnen losse patronen op het oppervlakte worden aangebracht. Fotobehang bestaat uit gehele banen met een ontwerp die op de muur aangebracht worden.

Dat is geen probleem, hiervoor geldt wel dat dit op eigen risico is.

Doordat muurstickers op verschillende plaatsen en ondergronden te plakken zijn wordt per project een garantietermijn afgegeven. Deze kan vooraf bepaald worden.

Wij kunnen elk gewenst formaat muursticker maken.

Voor het mooiste resultaat dient de oppervlakte waar de muurstickers worden aangebracht zo schoon en egaal mogelijk zijn.

Nog vragen? Wij beantwoorden ze graag!

Bel de toddline!
033 – 25 38 143