Online

Bijna iedereen is tegenwoordig online. En online gaan gebeurt overal op elk moment. Met de smartphones is even een website bekijken, een locatie opzoeken of een mailtje lezen en of sturen zo gebeurd.

Al die online activiteiten bieden mogelijkheden om op een positieve manier in contact te komen met jouw doelgroep. Via je website, in de Google resultaten, op social media, met advertenties, e-mailmarketing, landingspagina en nog veel meer. Met een slimme online campagne kun je de zichtbaarheid vergroten en aan het imago van jouw bedrijf bouwen.

Maar welke middelen moet jij nou eigenlijk inzetten? Voor elk bedrijf is dat anders. Belangrijke regel: zorg dat jij bent waar je doelgroep is, op het moment dat jouw doelgroep daar is. Is jouw doelgroep veel op social media, kies voor social media. Leest jouw doelgroep bepaalde websites, zorg dat jij op die websites staat.

Online en offline middelen kunnen elkaar goed versterken. Wij bij TODD hebben ervaring met online en offline en zullen altijd kiezen voor het meeste effectieve middel voor jouw bedrijf.

Wil jij meer zichtbaarheid online voor jouw bedrijf?
Neem gewoon even contact op.


Offerte binnen 48 uur