Belvilla landingspagina

Landingspagina

Van ontwerp t/m realisatie
Meer dan 15 jaar ervaring

Wat is het

Een landingspagina is een webpagina die getoond wordt na het aanklikken van een zoekresultaat, een andere online uiting of is gekoppeld aan een offline medium zoals een flyer.

Landingspagina’s zijn vaak onderdeel van een grotere campagne waarbij op de landingspagina een actie van de bezoeker verwacht wordt. Een landingspagina is vaak een logische pagina met doel om van bezoekers klanten te maken.

Landingspagina’s hebben vaak een simpele naam die past bij het doel.

Bij TODD kunnen wij wij een volledige landingspagina voor inrichten. Van het ontwerp en teksten tot visuele aspecten het bouwen en optimaliseren van de landingspagina. Wil jij jouw doel behalen dan kan een landingspagina een goede tool zijn!

Wil jij meer weten over landingspages?
Neem gewoon even contact op.

Dit deden we eerder

Hoe werkt dat

1

Kracht van een landingspagina

De kracht van landingspagina’s is de eenvoud. Doordat de pagina één doel heeft is het voor de bezoeker direct duidelijk wat hij of zij daar kan doen. Doel van de landingspagina is altijd vertrouwen winnen en de bezoeker overtuigen om een actie uit te voeren.

Richard geeft je graag advies

2

Verschillende soorten landingspagina’s

Er zijn verschillende soorten landingspagina’s, één daarvan is de verwijzende landingspagina. Deze landingspagina bevat vaak content zoals tekst, afbeeldingen en links. Deze landingspagina’s hebben het doel om de bezoeker voor te lichten over een bepaald onderwerp. Deze landingspagina’s worden vaak ingezet door niet commerciële bedrijven zoals de overheid en stichtingen.

3

Leadgenerator: transactiegerichte landingspagina

Bij een transactiegerichte landingspagina draait het om de bezoeker te verleiden een product of dienst af te nemen óf gegevens te verkrijgen om gegevens te verzamelen om in de toekomst het product of dienst onder de aandacht te brengen. Bij een transactiegerichte landingspagina is het de kunst om de drempel zo laag mogelijk te houden en zo veel mogelijk (potentieel) nieuwe klanten informatie te laten invullen.

4

Het juiste resultaat uit jouw campagne halen?

Landingspagina’s kunnen het juiste middel zijn om de doelen in jouw campagne te behalen. Landingspagina’s kunnen vanuit een online omgeving of offline uiting bereikt worden. Vaak is de combinatie van een offline campagne met een landingspagina een sterke tool binnen een campagne.

Veel gestelde vragen

Veelgestelde vragen over landingspagina’s

Met een goed geoptimaliseerde landingspagina kun je heel hoog komen in Google. Dat je bovenaan komt is geen garantie. Hoe hoog je komt in Google hangt af van meerdere factoren, de landingspagina speelt daar een grote rol in.

Landingspagina’s worden vaak gebruikt in campagnes maar ook binnen websites waar acties verwacht worden van bezoekers.

Dat kan, maar hoeft niet. Wel is het de kunst bij landingspagina’s de domeinnaam met een extra stukje in de url zo gemakkelijk mogelijk te houden. Bijvoorbeeld jouwdomeinnaam.nl/actie

Dat is het adres waarop mensen de website bezoeken. In dit geval is dat todd.nl. Een url is de gehele regel in de adresbalk waarop een pagina bezocht wordt. Bijvoorbeeld https://todd.nl/landingspage

Doordat campagnes en doelen verschillen, zijn prijzen ook verschillend. Je kunt altijd vrijblijvend een offerte aanvragen voor het maken van een landingspagina.

Nog vragen? Wij beantwoorden ze graag!

Bel de toddline!
033 – 25 38 143