online campagne

Online campagne

Van ontwerp t/m realisatie
Meer dan 15 jaar ervaring

Wat is het

Wil jij online opvallen? Met een online campagne zorg je er voor dat al jouw uitingen die online zichtbaar zijn, dezelfde stijl en doel hebben. Wij bij TODD geven jou graag advies om jouw visie, product of service te presenteren door middel van een online campagne.

Vanuit jouw visie maken wij een online campagne en verspreiden de uitingen zodat de juiste doelgroep bereikt wordt.

Ons creatieve team heeft bewezen online-uitingen voor het juiste kanaal te ontwerpen en ontwikkelen om doelen te realiseren. Het spil in de online campagne kan jouw website zijn, maar is altijd gebaseerd op waar de doelgroep zicht begeeft.

Wil jij weten wat online campagnes voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Neem gewoon even contact op.

Dit deden we eerder

Hoe werkt dat

1

Ontwikkelen van een online campagne

Bij het ontwikkelen van een online campagne vertalen wij jouw doelstelling naar een strategie. Vanuit deze online strategie werkt ons creatieve team aan teksten, campagnebeelden en andere visuele uitingen voor een maximaal resultaat. Door onze ervaring weten wij welke online kanalen het meest geschikt zijn om jouw doelgroep te bereiken.

Richard geeft je graag advies

2

Resultaat online campagne

Bij online campagnes heb je de mogelijkheid om te meten en het resultaat van de online kanalen te vergelijken. Je kunt verschillende uitingen en de kosten daarvan evalueren en zodoende de campagne bijschaven en sturen. Door op deze manier te werken optimaliseer je de campagne gericht op het juiste eindresultaat.

3

Email marketing

Email marketing is een mooie tool om te communiceren met klanten en relaties. Door een emailcampagne op te zetten kun je precies zien waar de behoefte van klanten liggen. Het mooie van email marketing is dat alles te meten is. Van het openen van de e-mails tot het doorklikken op unieke berichten. Segmenteren van klantbestanden is een mooie optie om email campagnes nog effectiever te maken.

Veel gestelde vragen

Veelgestelde vragen online campagnes

Social Media kan een onderdeel zijn van een online campagne, maar er kan (als dat bij de doelgroep past) ook alleen gekozen worden voor social media.

Wij kunnen ook voor jou adverteren op verschillende online kanalen.

Doordat doelen en online campagnes verschillen, zijn de kosten ook verschillend. Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor jouw online campagne.

Alle ondernemers die hun online zichtbaarheid willen vergroten.

Nog vragen? Wij beantwoorden ze graag!

Bel de toddline!
033 – 25 38 143