online marketing todd

Online marketing

Van ontwerp t/m realisatie
Meer dan 15 jaar ervaring

Wat is het

Online marketing is een goede manier om meer zichtbaarheid aan jouw bedrijf te geven. Online marketing bevat meerdere mogelijkheden om jouw bedrijf zo goed mogelijk zichtbaar te maken voor jouw doelgroep. Dat kan gaan om een website tot nieuwsbrieven en van advertenties, social media tot apps. Door de juiste online campagne op te zetten met de juiste tools, is jouw bedrijf zichtbaar voor vele mensen.

Mensen zijn tegenwoordig overal online met computers, tablets, mobiele telefoons, televisies en spelcomputers. Belangrijk bij online marketing is om jouw online aanwezigheid op de doelgroep af te stemmen.

Waar zit jouw doelgroep en wat zorgt voor het meeste effect.

TODD Reclamestal heeft meer dan 10 jaar ervaring in online marketing. Wij brainstormen graag met jou welke online marketing het beste resultaat oplevert voor jouw bedrijf. Wij kunnen het hele traject verzorgen, van ontwerp tot de uitvoering zonder dat jij daar technische rompslomp van hebt.

Wil jij weten wat online marketing voor jouw bedrijf kan doen?
Neem gewoon even contact op.

Dit deden we eerder

Hoe werkt dat

1

Bouw een online imago

Ieder bedrijf is uniek en heeft zijn eigen wensen als het om online marketing gaat. Voor een groot landelijk bedrijf zijn er andere eisen als het om online marketing gaat dan voor een lokaal opererende MKB onderneming. Wij kunnen voor elk budget een werkende campagne maken door toepassingen te gebruiken die aansluiten bij de klant.

Richard geeft je graag advies

2

Online profilering

Vandaag de dag is het belangrijk om jouw bedrijf online te profileren. Online profileren wil zeggen: bouwen aan een online imago dat past bij jouw onderneming. Elk contactmoment is er één en een mogelijkheid om top of mind te komen en te blijven bij jouw doelgroep. Sluiten jouw online uitingen aan bij jouw offline uitingen en andersom?

3

Online marketing, meten is weten

Een mooie mogelijkheid van online marketing is dat je veel kunt meten. Hoeveel mensen hebben jouw nieuwsbrief geopend? Welke artikelen zijn er het meest gelezen en waar kwamen de meeste bezoekers vandaan? Levert een banner op een website écht zoveel kliks op of kun je beter investeren in zoekmachine-optimalisatie? Alles is te meten! Wij werken met up-to-date software die jouw doelen kunnen meten. Bij goed resultaat kun je meer inzetten en bij een minder resultaat kun je de campagnedoelen aanpassen.

Veel gestelde vragen

Veelgestelde vragen online marketing

Met een content management systeem kun je jouw website zelf beheren. Binnen een bepaald stramien kun jij zelf afbeeldingen en teksten aanpassen, nieuws toevoegen en nieuwe pagina’s maken.

Een goede website heeft een duidelijke en logische structuur gericht op een doel. Belangrijk bij het ontwerp van de website is dat het doel duidelijk is. Dat kan bijvoorbeeld een aankoop zijn.

Er zijn verschillende softwarepakketten die in de website geplaatst kunnen worden om bezoekers van de website te meten. De bekendste is Google Analytics. Als wij een website opleveren zetten we daar standaard een bezoekersteller in.

De laatste jaren zijn de smartphones niet meer weg te denken en steeds meer bezoekers bekijken de website via een smartphone. Verouderde websites zijn op een andere manier gebouwd en schalen vaak niet mee naar tablet of smartphone. Wij bieden verschillende oplossingen om jouw website wel mobiel vriendelijk te maken.

Wij maken zelf geen app, wij helpen wel bij het ontwerp van apps zodat deze perfect aansluiten bij de huisstijl of de stijl van de campagne.

Online adverteren kan op verschillende manieren en plaatsen. Zo is er de mogelijkheid te betalen per kliks per views of per betalende klant.

Geen enkel bedrijf móet social media gebruiken. De vraag is: welk medium sluit aan bij jouw doelgroep. Hoeveel energie steek je er in en wat levert het op. Social Media is een lange termijn strategie.

Daar is geen vast recept voor en is afhankelijk van verschillende factoren waaronder, je website maar ook externe factoren zoals de concurrentie.

Nog vragen? Wij beantwoorden ze graag!

Bel de toddline!
033 – 25 38 143