Website laten maken

Website laten maken

Van ontwerp t/m realisatie
Meer dan 15 jaar ervaring

Wat is het

Een website is vaak een online visitekaartje, maar kan ook een interactief promotiemiddel voor jouw bedrijf zijn. Net als bij alle communicatiemiddelen is het belangrijk om een website in jouw huisstijl te laten maken. Bij TODD kunnen wij jouw website maken. Van ontwerp tot realisatie en onderhoud.

Bij TODD hebben wij al meer dan 15 jaar ervaring als het gaat om websites ontwerpen en bouwen.

Wij werken met de nieuwste technieken en zorgen er voor dat de techniek van jouw website is geoptimaliseerd voor Google en andere zoekmachines. Bij het bouwen van de website kun je kiezen om de website zelf te beheren of het door ons te laten doen.

Wil jij een website laten maken?
Neem gewoon even contact op.

Dit deden we eerder

Hoe werkt dat

1

Ontwerpen van de website

Bij het ontwerpen van een website denken wij vooral aan jouw klanten. Wie bezoekt de website, welke acties voeren deze mensen uit op de website en hoe kunnen wij dat zo makkelijk mogelijk maken. In vaktermen ook wel usability genoemd. De usability in combinatie met de juiste look and feel zorgt voor een goede website. Door de website responsive te maken (ook geschikt voor mobiele telefoons en tablets), krijgen bezoekers altijd en op elk moment een mooie overzichtelijk website te zien.

Richard geeft je graag advies

2

Een website vullen

Bij TODD volgen wij de laatste ontwikkelingen op de voet. De inhoud (content) van de website is een belangrijk element om hoog te scoren in zoekmachines. Ons online team kan teksten voor jouw website schrijven en/of foto’s en beeldbewerking verzorgen. We starten bij het menu van de website en ontwikkelen een structuur zodat de pagina’s gemakkelijk gevuld kan worden.

Onderhoud van jouw website

In tegenstelling tot een flyer of folder, heeft een website onderhoud nodig. Je kan dan denken aan het updaten van nieuws, foto’s, pagina’s tot een stukje veiligheid. Mocht je dit willen, dan kunnen wij alle onderhoud van jouw website op ons nemen.

3

Bouwen van een website

Bij het bouwen van jouw website zorgen wij er voor dat jouw website gemakkelijk in gebruik is. Zonder dat jij verstand van techniek hebt kun jij jouw website aanpassen. Wij nemen de techniek in handen, of het gaat om een kleine website of een website met vele pagina’s. Wij zorgen dat deze goed werkt.

4

Wat is WordPress (CMS)

CMS is de afkorting voor Content Management System oftewel een tool om jouw website gemakkelijk te beheren. Wij werken met het open source CMS WordPress. Met WordPress als CMS kun je gemakkelijk teksten en afbeeldingen plaatsen en aanpassen. Daarnaast kunnen er simpel nieuwsitems, blogs of pagina’s worden toegevoegd.

WordPress is een open source CMS. Open Source betekent dat een community over de gehele wereld alle nieuwe functies samen ontwikkelen. WordPress heeft bewezen een goed CMS te zijn. Plugins zijn kleine toevoegingen die geïnstalleerd kunnen worden. Bijvoorbeeld een fotogallerij, contactformulieren of share buttons. WordPress biedt meer dan 10.000 plugins om je website uit te breiden.

5

Koppeling met Social Media

Tegenwoordig zijn er tal van Social Media te gebruiken. Met onze weboplossingen kunnen wij er voor zorgen dat jouw social media ook zichtbaar is binnen jouw website. Of het nu gaat om een linkje naar een Facebook profiel of een live weergave van Twitter of Instagram op jouw website, wij regelen het.

Veel gestelde vragen

Veelgestelde vragen over websites

Er zijn verschillende softwarepakketten die in de website geplaatst kunnen worden om bezoekers op de website te meten. De bekendste is Google Analytics. Als wij een website opleveren zetten we daar standaard een bezoekersteller in.

Dat wil zeggen dat de website zo ontworpen is dat deze er op elk scherm goed uit ziet.

Het kan zijn dat je website al wat ouder is. Met nieuwe mogelijkheden veranderen ook de technieken voor het bouwen van websites. Nieuwe technieken zorgen er voor dat de website op elk scherm goed zichtbaar is.

Daar is geen vast recept voor en is afhankelijk van verschillende factoren waaronder de concurrentie. Wij kunnen de website wel optimaliseren om zo hoog mogelijk te scoren in zoekmachines.

Nog vragen? Wij beantwoorden ze graag!

Bel de toddline!
033 – 25 38 143