Bewegwijzering

Bewegwijzering

Van ontwerp t/m montage
Meer dan 15 jaar ervaring

Wat is het

Bewegwijzering is een vorm van communicatie om mensen naar een doel te leiden of te laten weten welke regels er op een terrein of binnen een pand gelden. Dat doel kan bij verschillende vormen van bewegwijzering anders zijn.

Bewegwijzering kun je bijvoorbeeld vinden op bedrijfsterreinen,

campings of festivalterreinen, maar ook in attractieparken of panden. Ontwerpen kunnen verschillen en natuurlijk kan de bewegwijzering ook in de huisstijl van jouw bedrijf of evenement gemaakt worden.

Wil jij meer weten over bewegwijzering?
Neem gewoon even contact op.

Dit deden we eerder

Hoe werkt dat

1

Bewegwijzering bedrijventerrein

Goede bewegwijzering op een bedrijventerrein kan zoekende chauffeurs helpen, files voorkomen en daarmee kosten besparen. Industriële bewegwijzering is het woord! Met speciale technieken zorgen wij er voor dat een bedrijventerrein overzichtelijk wordt voor chauffeurs. Doordat wij alle bewegwijzering intern kunnen ontwerpen en produceren zijn alle kleuren en vormen mogelijk.

Richard geeft je graag advies

2

Informatiezuilen

Doordat wij handige jongens in de werkplaats hebben, kunnen wij alle informatiezuilen zelf maken. Dus alle informatiezuilen op elke grootte zijn mogelijk. Wil je een vorm en kleur in eigen huisstijl, geen probleem! TODD helpt met het ontwerp en realisatie van informatiezuilen, van idee en tot montage. Er zijn verschillende soorten informatiezuilen te bedenken die als wegwijzers gelden. Van portaalborden, plattegrondkasten, wegwijzer, bedrijfsnaambord, reclamedisplay tot een complete informatiewand.

3

Ontwerp bewegwijzering

Als ondernemer én verkoper wil je mensen die jouw pand of terrein betreden zo goed mogelijk naar hun doel sturen. Wat belangrijk is bij bewegwijzering is de zichtbaarheid en routing. Elke situatie is uniek en daar passen wij het ontwerp op aan. Als wij starten met het ontwerp nemen wij de situatie mee om een maximale zichtbaarheid te creëren.

4

Offerte bewegwijzering

Als het eerste contact is gelegd en de specificaties van het pand of terrein hebben ontvangen zullen wij indien nodig het pad of terrein inspecteren en een offerte sturen voor de bewegwijzering met daarbij eventueel een ontwerpvoorstel.

5

Monteren bewegwijzering

Als de offerte is geaccodeerd, werkt ons grafische team het ontwerp voor de bewegwijzering uit. Onze vakmannen in de werkplaats zullen de bewegwijzering realiseren. Na de realisatie kunnen onze handige mannen ook de bewegwijzering monteren op de gewenste locatie.

Veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen bewegwijzering

Op de openbare weg geldt de plaatselijke verordening en is per plaats verschillend.

Dat is afhankelijk van de te plaatsen bewegwijzering. Wij kunnen vooraf altijd een tijdsplanning geven voor de te plaatsen bewegwijzering.

Dat is geen probleem, hiervoor geldt wel dat het plaatsen van de bewegwijzering dan op eigen risico is.

Er zijn vele soort bewegwijzering. Wij kunnen vooraf altijd een tijdsplanning geven voor de te produceren bewegwijzering.

Er zijn verschillende soorten bewegwijzering met verschillende garantietermijnen. Bij aanvraag kunnen wij jou de exacte garantietermijn voor de gekozen bewegwijzering vertellen.

Ja, dat is geen probleem. Ons team denkt graag met jou mee om juiste bewegwijzering te ontwerpen.

Nog vragen? Wij beantwoorden ze graag!

Bel de toddline!
033 – 25 38 143