Gevelreclame

Gevelreclame

Van ontwerp t/m montage
Meer dan 15 jaar ervaring

Wat is het

De buitenkant van het pand is natuurlijk het visitekaartje voor jouw bedrijf. Er zijn vele manieren om jouw bedrijfspand goed zichtbaar te maken. Simpele raambelettering, spandoeken, verlichte of onverlichte gevelreclame kunnen gerealiseerd worden en jouw bedrijfspand de juiste uitstraling geven. Daarnaast zijn er altijd mogelijkheden om acties te promoten door middel van de juiste gevelreclame.

Door de gevelreclame te matchen met jouw gehele huisstijl, zullen potentiële klanten jouw bedrijf eerder herkennen. Hoe meer contactmomenten, hoe eerder jouw merk en bedrijf genoemd worden als een mogelijke opdracht of aankoop ter sprake komt.

Gevelreclame is er in alle soorten en maten. Van simpele borden, spanframes en spandoeken tot volledig verlichte gevelreclame die dag en nacht zichtbaar is. Wij van TODD ontwikkelen de gevelreclame zelf en blijven hier ook in doorontwikkelen. Bij verlichte gevelreclame maken wij gebruik van ledverlichting, wat ten opzichte van halogeen lampen energie bespaart. Bij verlichte gevelreclame kan onderscheid gemaakt worden in: lichtbakken, verlichte doosletters en freesletters.

Wil jij meer weten over gevelreclame?
Neem gewoon even contact op.

Dit deden we eerder

Hoe werkt dat

1

Ontwerp gevelreclame

Ieder bedrijf is uniek en heeft zijn eigen wensen als het om gevelreclame gaat. Wat belangrijk is bij gevelreclame, is de zichtbaarheid. Bij elke situatie is het slim om goed te kijken naar het publiek. Hoe ziet het publiek jouw pand en wat is de beste manier om de gevelreclame te plaatsen. Als wij starten met het ontwerp, nemen wij de ligging van het pand mee om een maximale zichtbaarheid te creëren.

Richard geeft je graag advies

2

Offerte gevelreclame

Als het eerste contact is gelegd en wij de specificaties van het pand hebben ontvangen, zullen wij een offerte sturen voor de gewenste gevelreclame met daarbij eventueel een ontwerpvoorstel.

3

Monteren gevelreclame

Als de offerte is geaccodeerd, werkt ons grafische team het ontwerp voor de gevelreclame uit. Onze handige mannen in de werkplaats zullen de gewenste gevelreclame produceren. Na de realisatie kunnen onze handige mannen de gewenste gevelreclame voor u monteren.

4

Soorten gevelreclame

Je kunt denken aan gevelletters, neonreclame, lichtbakken, reclameborden, spandoekframes, gevelbeletteringen en gevelvlaggen. Daarnaast leveren wij ook complete signing voor binnen en buiten, van entreebordjes tot parkeerborden, van bewegwijzering tot fotobehang en van kamernummering tot vlaggen.

Veel gestelde vragen

Veelgestelde vragen gevelreclame

Wij ontwerpen, produceren en monteren veel gevelreclames in: Nijkerk, Amersfoort, Barneveld, Hilversum, Utrecht, het Gooi, Leusden, Voorthuizen, Scherpenzeel, Harderwijk, Putten, Ermelo, Hoevelaken, Nijkerkerveen, Zeist, Soest, Baarn, Laren, Doorn, Woudenberg, Lunteren & Zeewolde maar zijn ook actief in de rest van Nederland.

Dat is per plaats verschillend en ligt aan de plaatselijke verordening van de desbetreffende plaats.

Dat is per soort gevelreclame verschillend. Wij zullen bij de gemaakte afspraken altijd de leveringstijd bespreken.

Ja dat is geen probleem, hiervoor geldt een eigen risico.

Dat is per soort gevelreclame verschillend. Je kunt bij het aanvragen van de offerte altijd even de productietijd van de gevelreclame opvragen.

Ja, als wij een ontwerp hebben gemaakt kun je zelf de productie van de gevelreclame doen. Hiervoor geldt het eigen risico.

Ja, geen probleem. Wij maken graag een voorstel voor gevelreclame op jouw pand.

In welke omgeving werken jullie?

Nog vragen? Wij beantwoorden ze graag!

Bel de toddline!
033 – 25 38 143