Gevelreclame

De buitenkant van het pand is natuurlijk het visitekaartje voor jouw bedrijf. Er zijn vele manieren om jouw bedrijfspand goed zichtbaar te maken. Simpele raambelettering, spandoeken, verlichte of onverlichte gevelreclame kunnen gerealiseerd worden en jouw bedrijfspand de juiste uitstraling geven. Daarnaast zijn er altijd mogelijkheden om acties te promoten door middel van de juiste gevelreclame.

Door de gevelreclame te matchen met jouw gehele huisstijl, zullen potentiële klanten jouw bedrijf eerder herkennen. Hoe meer contactmomenten, hoe eerder jouw merk en bedrijf genoemd worden als een mogelijke opdracht of aankoop ter sprake komt.

Gevelreclame is er in alle soorten en maten. Van simpele borden, spanframes en spandoeken tot volledig verlichte gevelreclame die dag en nacht zichtbaar is. Wij van TODD ontwikkelen de gevelreclame zelf en blijven hier ook in doorontwikkelen. Bij verlichte gevelreclame maken wij gebruik van ledverlichting, wat ten opzichte van halogeen lampen energie bespaart. Bij verlichte gevelreclame kan onderscheid gemaakt worden in: lichtbakken, verlichte doosletters en freesletters.

Wil jij meer weten over gevelreclame?
Neem gewoon even contact op.


Offerte binnen 48 uur