lichtreclame

Lichtreclame

Van ontwerp t/m montage
Meer dan 15 jaar ervaring

Wat is het

Lichtreclame heeft het grote voordeel dat de gevelreclame zowel overdag als ’s avonds een eyecatcher is op jouw pand. Bij verlichte gevelreclame wordt gebruikt gemaakt van speciale led-verlichting waardoor de reclame beter uit komt.

Een ander voordeel van led-reclame is dat het energieverbruik een stuk lager ligt dan bij gewone halogeenverlichting.

Wij ontwikkelen gevelreclame zelf en blijven ook doorontwikkelen met nieuwe technieken. Bij verlichte gevelreclame kan onderscheid gemaakt worden in: lichtbakken, verlichte doosletters en freesletters.

Wil jij meer weten over lichtreclame?
Neem gewoon even contact op.

Dit deden we eerder

Hoe werkt dat

1

Lichtbakken laten maken

Een speciaal soort verlichte gevelreclame, zijn lichtbakken met led-verlichting. Voordeel van deze gevelreclame is dat hij net even wat meer opvalt dan gevelletters. Alle lichtbakken worden door ons handige team in de werkplaats gemaakt. Wij testen technieken en ontwerpen zelf, waardoor we steeds weer unieke lichtbakken kunnen realiseren. Een mooi voorbeeld hiervan zijn de lichtbakken voor TravelXL.

Richard geeft je graag advies

2

Verlichte doosletters en freesletters

Een andere optie voor gevelreclame zijn verlichte of onverlichte letters. Dit kunnen doosletters zijn, waarbij de letters zelf verlicht zijn, maar ook freesletters waarbij de letters vanaf de zijkant verlicht worden. Voor de letters worden verschillende materialen gebruikt zoals acrylox of geschuimd pvc, zodat het gebruikt kan worden voor zowel binnen als buiten.

3

Ontwerp lichtreclame

Ieder bedrijf is uniek en heeft zijn eigen wensen als het om lichtreclame gaat. Wat belangrijk is bij lichtreclame is de zichtbaarheid. Bij elke situatie is het handig om goed te kijken naar het publiek. Vanaf welk punt ziet het publiek jouw pand en wat is de beste manier om de verlichte gevelreclame te plaatsen. Als wij starten met het ontwerp nemen wij de situatie mee om een maximale zichtbaarheid te creëren.

4

Offerte lichtreclame

Als het eerste contact is gelegd en wij de specificaties van het pand hebben ontvangen zullen wij een offerte sturen voor de lichtreclame met daarbij eventueel een ontwerpvoorstel.

5

Monteren lichtreclame

Als de offerte is geaccodeerd, werkt ons grafische team het ontwerp voor de verlichte gevelreclame uit. Onze handige mannen in de werkplaats zullen de gewenste lichtreclame produceren en monteren op locatie.

Veel gestelde vragen

Veelgestelde vragen lichtreclame

Dat ligt aan de plaatselijke verordening en is per plaats dus verschillend.

Dat is per soort lichtreclame verschillend. Bij het opstellen van de offerte kunnen wij de leveringstijd vermelden.

Ja dat is geen probleem, hiervoor geldt wel een eigen risico.

Er zijn verschillende soorten lichtreclame waardoor er verschillende productieprocessen zijn.

Ja dat is geen probleem. Dit is op eigen risico.

Lichtbakken, verlichte doosletters en freesletters.

Er zijn verschillende soorten lichtreclame waardoor er verschillende garantietermijnen zijn. Bij het opstellen van de offerte kunnen wij de garantie van de desbetreffende lichtreclame vermelden.

Ja, als wij een ontwerp voor de lichtreclame hebben gemaakt kun je eventueel zelf de productie van de gevelreclame doen.

Nog vragen? Wij beantwoorden ze graag!

Bel de toddline!
033 – 25 38 143