menam-wallprint

Interieurstyling thais restaurant Menam Nijkerk

Studio en productie delen graag hun kennis en skills. Het Thaise restaurant ‘Menam’ wilde een warmere sfeer creëren. Onze plakkers en designers gingen hier mee aan de slag! Het begon met een gesprek bij Menam zelf. Daar kwamen we tot de ontdekking dat de muur wel een tof printje kon gebruiken. Op een grafische manier heeft zij Thaise elementen terug laten komen in de print. Voor deze print hebben we als materiaal airtex gebruikt. Dit is ideaal, doordat het afneembaar is. Vlekken verwijder je dus eenvoudig.

Roomdivider in stijl

Om de ruimte een beetje op te splitsen heeft Anoeck een roomdivider ontworpen. De bak is vervaardigd uit stevig plaatmateriaal welke vervolgens is voorzien van di-noc folie met een houtstructuur. Deze folie is krasbestendig en goed af te nemen. Aan de binnenkant van de bak is LED verlichting geplaatst. In de bak zijn zwarte stalen pijpjes geplaatst die dienen als afscheiding. Als je nu binnenkomt bij Menam kijk je niet direct op iemands bord, maar word je eerst welkom geheten bij de balie.

Tekening roomdivider

Van ontwerp tot uitwerking hebben we mogen realiseren. Het ontwerp door de studio en de uitwerking door de productie.

menam-interieur

Van interieur naar menukaart

Naast een stukje interieurstyling werd het ook tijd voor een nieuwe menukaart. Gebaseerd op de oude menukaart heeft ons team van designers een nieuwe look and feel ontworpen. De kaart is wat speelser geworden door het frisse ontwerp en kleine details.

close up wall

 

Eindresultaat fotobehang van Menam thais restaurant, Nijkerk

before

Voor het interieur voorstel

printerieur behang

Resultaat met het fotobehang

 

Wil jij ook zo’n gave make-over voor jouw restaurant of bedrijf?

Bel de TODDline: 033 25 38 143
Stuur een e-mail: todd@todd.nl
Volg ons op Facebook / Instagram / Linkedin / YouTube

Opdrachtgever
Menam Thais Restaurant

Branche

Categorieën
, , , ,

Neem direct contact op