Wij zijn TODD

Team Todd

Wat is het

Terwijl de kippen in de tuin lopen, zijn wij bezig met het uitdenken van concepten, ontwerpen huisstijlen en maken websites. Daarnaast verzorgt TODD signing in alle soorten en maten.

Van gevelreclame en bewegwijzering tot pennen en vlaggen en van het beletteren van auto’s, bedrijfswagens, vrachtwagens en tot volledige carwraps. Onze helden in de werkplaats draaien hun hand er niet voor om.

Klik op de afbeeldingen om meer te zien!

Richard: El Patron

CEO / Account Manager

De enige echte TODD in de stal… Richard! Deze doorgewinterde salestijgâh en creatieve geek staat al 18 jaar aan het roer. De evolutie van reclame heeft onder zijn neus plaatsgevonden, wat heeft geleid tot een onderneming met twintig man sterk.

teampage-richard

Peter Mol: Dokter Mol

Operationeel Manager

Als operationeel manager is Peter de rechterhand van onze El Patron en stuurt hij het TODD team dagelijks in de goede richting. Het hele TODD team kan met de technische vragen terecht bij Dokter Mol. Hij heeft de antwoorden voor al onze vragen!

teampage-peter

Anoeck de Vries: studio b*tch

Projectmanager / Art Director

De naam zegt het al… Leader of the pack! Zo’n stal vol met wild moet natuurlijk ook getemd worden. Zij streeft naar een sterk team en houdt dit doel voor ogen. Daarnaast brainstormt Anoeck wat af voor onze klanten en houdt tegelijkertijd overzicht over lopende projecten.

teampage-anoeck

Kenneth Clark: Head of Signs

Beletterheld 

De kapitein van de signing: Kenneth. Het communiceren met klanten en zorgen dat alles op rolletjes loopt is zijn ding! En met een hoofd vol kennis en ervaring stuurt hij ook nog dagelijks de plakkers aan in hun werkzaamheden. Daar hoort aan het eind van de dag een lekker koud biertje bij!

teampage-kenneth

Evan Buitenhuis: Sticky Guy #1

Beletterheld

Onze pro plakker: Evan! Door zijn passie voor het vak heeft hij zich ontwikkeld tot de strakste plakker van TODD. Geen voorwerp is hem te gek, hij plakt alles wat los en vast zit. Zijn ultieme doel is om ooit nog eens een vliegtuig te mogen plakken!

Ray: Sticky Guy #2

Beletterheld

Een echte teamplayer: onze Ray! Plakken kan hij als de beste, maar dat is niet zijn enige kwaliteit. Als er iets gemonteerd of aangesloten moet worden, dan staat hij voor je klaar! En deze plakker heeft altijd zijn ogen open, ziet hij ergens een opdracht in, dan neemt de salestijger in hem het over!

teampage-ray

Ramon: Toetanramon

Beletterheld

Een plakker in opleiding! Deze topper kwam er al snel achter dat hij thuishoort in de stal. De zoektocht naar een passende baan eindigde tussen de plakkers. De sticky guys leren hem de kneepjes van het vak.

Gerroy Bouw: codeklopper

Back-End developer

De doorgewinterde codeklopper van TODD: Gerroy! Sinds 2008 het beste paard van stal. Hij heeft zich opgewerkt tot opper codeklopper. En hij blijft zich ontwikkelen binnen de stal samen met ons Schrijfwijf Suus maakt hij de online marketing afdeling steeds weer beter!

Aida Merino: Never went to freaking Art School

Art Director

Onze creatieve duizendpoot bewijst maar weer, voor een goed concept en ontwerp heb je geen art school nodig. Vanuit het Baskenland is zij verhuisd naar ons koude kikkerlandje om de tofste ontwerpen te maken. Huisstijlen, websites, campagnefilmpjes, niks is te gek voor ons creatieve brein!

teampage-aida

Marianne Malestein: Regelteef 1

Project Manager

Deze vrolijke noot al eens aan de telefoon gehad? Geen telefoontje is deze regelteef teveel. Zij is de schakel tussen de klant en het TODD team. Voor een gezellig babbeltje ben je bij haar ook altijd aan het goede adres!

teampage-marianne

Robert Vliek: Freek Front End

Front-End Developer

Deze programmeur vind je regelmatig met een biertje in zijn hand in de bananenbar. In de tussentijd is hij verantwoordelijk voor alle web applicaties. Hij zorgt ervoor dat deze applicaties naar behoren functioneren.

teampage-robert

Suzanne Vliek: Schrijfwijf

Online content manager

Check, check, dubbel check. Ons schrijfwijf Suus is altijd in de weer met tekst. Met een scherpe tong controleert en schrijft zij alle teksten voor TODD. Naast al het schrijfwerk heeft zij ook de online marketing onder haar vleugels, ze geeft graag advies over jouw online strategie!

Eef: Eefipedia

Boekhouder

Ons rekenwonder: Eef! Als financieel directeur van TODD zorgt Eef ervoor dat de rekeningen worden betaald en geïnd. Ze is niet alleen ons rekenwonder maar ook een wandelende wikipedia. Onze Eefipedia weet vaak meer dan wij denken!

Janita Dokter: Regelteef 2

Project Manager

Deze TODDler heeft meerdere kwaliteiten! Als salestijger kwam ze al aardig uit voeten, maar projectmanagement was toch meer op haar lijf geschreven. Als regelteef van de sign afdeling staat ze je graag te woord!

teampage-janita

Anouk van de Grootevheen: She went to freaking Art School!

Grafisch vormgever

Onze vrolijke Anouk! Elke dag begint zij met een lach… en een goede kop koffie! Voor de sign afdeling ontwerpt zij de autobelettering voor klanten, maar ook voor een nieuwe website ontwerpt zij de tofste concepten.

Iris van Ravenhorst: Emoji Iris

Online content manager

Als enthousiaste stagiair begon augustus 2017 Iris aan haar TODD avontuur en besloot in december hier haar bijbaan van te maken. Ze tikt er aardig op los voor de online content afdeling en laat al haar creativiteit los op de social media kanalen.

 

teampage-iris