Bereik meer klanten online

Laatste wens bij TODD – Aflevering 3

In de vorige aflevering zijn onze kippetjes goed verwend. Maar nu breken we de tent af...
Check hier de laatste wens van Robert!


In de vorige aflevering was te zien dat Richard zich liet “TODDtoeëren”. En ja, hij heeft het écht gedaan! Het is tijd voor aflevering 2 met de wens van Anoeck. Wat is haar laatste ultieme TODD-wens??


Vorige week breaking news: de naam TODD verdwijnt! Maar we nemen natuurlijk wel waardig afscheid. Daarom hebben wij onze TODDlers gevraagd wat hun laatste wens is met TODD. Aflevering 1: wat is de laatste ultieme TODD-wens van Richard??

 


AMERSFOORT – Richard Todd van TODD Reclamestal kondigde vanmiddag aan dat TODD vanaf september 2018 verder gaat als ‘Reclamestal’ en ‘Signploeg’. Dit maakte hij bekend in een emotionele persconferentie.

TODD Reclamestal barst uit zijn voegen en vestigt zich daarom vanaf september 2018 in een nieuwe stal aan de Hogeweg in Amersfoort. Vanaf dan zal de naam TODD verdwijnen en gaat het bedrijf verder met de twee merken: Reclamestal en Signploeg. In de nieuwe stal kunnen de merken verder groeien en groter worden! “Wees niet bang, we gaan door met dezelfde drive, dezelfde humor en hetzelfde karakter… Zoals jullie van ons gewend zijn!”, aldus Richard Todd.

Bekijk hier de gehele persconferentie.

transitie-punten